Το Περιστέρι χωρίς τον Ουίλιαμς στον «τελικό» με την Βόννη

Το Περιστέρι χωρίς τον Ουίλιαμς στον «τελικό» με την Βόννη

Χρήστος Τσάλτας 18:29 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:28 - 29.05.2024

Ο Κένι Ουίλιαμς τέθηκε νοκ άουτ για ακόμα ένα παιχνίδι του Περιστερίου, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να παρατάσσεται χωρίς τον Αμερικανό σουτέρ στο Game 2 των προημιτελικών με την Βόννη.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για το Περιστέρι στο BCL. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει την Βόννη στο Game 2 των προημιτελικών και οι γηπεδούχοι έχουν στο μυαλό τους μόνο την ισοφάριση, για να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι μιας θέσης στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Μετά την ήττα στο Game 1 δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για το Περιστέρι, το οποίο όμως δεν θα παραταχθεί πλήρες στον... τελικό που έρχεται. Αυτό γιατί ο Kill Bill δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κένι Ουίλιαμς για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη φετινή σεζόν.

Ή τώρα ή ποτέ για το Περιστέρι: Ψάχνει την ισοφάριση κόντρα στην Βόννη
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

09:59 - 10.04.2024

Ή τώρα ή ποτέ για το Περιστέρι: Ψάχνει την ισοφάριση κόντρα στην Βόννη

Το Περιστέρι φιλοξενεί την Βόννη (10/4, 19:30) και θέλει τη νίκη για να στείλει τη σειρά των προημιτελικών του Basketball Champions League σε τρίτο ματς και να διεκδικήσει στην Γερμανία την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα τραυματίστηκε λίγο πριν από το τέλος του Game 1 στην Γερμανία, στον αστράγαλο και παρά την προσπάθεια που έγινε ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί, καθώς ελλόχευε ο κίνδυνος υποτροπής στον ήδη τραυματισμένο αστράγαλό του. Έτσι, έμεινε εκτός 12άδας, με τον Σταυρακόπουλο να παίρνει τη θέση του στην αποστολή.

Η 12άδα του Περιστερίου: Μήτρου Λονγκ, Ράγκλαντ, Ντάνγκουμπιτς, Ξανθόπουλος, Λοβ, Πουλιανίτης, Κασελάκης, Ρένφρο, Τόμπσον, Χουγκάζ, Ζούγρης, Σταυρακόπουλος.