Στην Ελλάδα ο Κάρμπερι για το Περιστέρι

Στην Ελλάδα ο Κάρμπερι για το Περιστέρι

Sportal newsroom 17:32 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 16.08.2024

Ο Τόμπιν Κάρμπερι έφτασε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Περιστερίου, ανοίγοντας τον χορό των αφίξεων για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται το Περιστέρι, που στις 19 Αυγούστου βάζει μπρος ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα των δυτικών προαστίων κάνει νέο ξεκίνημα, με τον Γιώργο Λημνιάτη στον πάγκο. Στο πλαίσιο αυτό οι «κυανοκίτρινοι» υποδέχτηκαν τον Τόμπιν Κάρμπερι.

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην Ελλάδα και άνοιξε τον χορό των αφίξεων, με τους Κόφι, Πάπας και Χάρις να ακολουθούν τις επόμενες μέρες.

Όπως αναφέρει η ομάδα του Περιστερίου: Έφτασε το πρωΐ της Παρασκευής (16/8) στην Αθήνα ο Τόμπιν Κάρμπερι ανοίγοντας τον… χορό των αφίξεων των ξένων παικτών για το Περιστέρι.

Ο 33χρονος γκαρντ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκε η team manager της ομάδας Σοφία Κλιγκοπούλου.

Το Σάββατο (17/8) αναμένονται ο Κρις Κόφι και ο Τζόρτζ Πάπας, ενώ την Κυριακή (18/8) φτάνει στην Αθήνα και ο Σι Τζέι Χάρις.

Η «πρώτη» συγκέντρωση του Περιστερίου είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (19/8) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!