Δεν είναι τόσο «θερμός» με το δίδυμο Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ ο Πέρκινς

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Ντέιμιαν Λίλαρντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Δεν είναι τόσο «θερμός» με το δίδυμο Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ ο Πέρκινς

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:30 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 28.09.2024

Ο Κέντρικ Πέρκινς μίλησε για το δίδυμο των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Μιλγουόκι Μπακς.

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ, μιας και έχει απομείνει ένας μήνας για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν. Μία από τις ομάδες που θέλουν να εμφανιστούν βελτιωμένες σε σχέση με πέρσι και να κάνουν το κάτι παραπάνω, είναι οι Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει καλή θέση στη regular season, το «ταξίδι» τους τελείωσε πολύ σύντομα στα play offs και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την κορυφή της ανατολικής περιφέρειας.

Ο λόγος που ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς εύχεται την... αποτυχία των Μπακς: Το πλάνο του για τον Αντετοκούνμπο
NBA

08:32 - 23.09.2024

Ο λόγος που ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς εύχεται την... αποτυχία των Μπακς: Το πλάνο του για τον Αντετοκούνμπο

To όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο απ' ότι φαίνεται δεν σταματά να απασχολεί τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λέικομπ, όπως αποκαλύπτει ο Σαμ Άμικ του The Athletic, περιμένει πως και πως την ώρα και τη στιγμή που θα δημιουργηθεί αναστάτωση στο Μιλγουόκι και ο Greek Freak θα ζητήσει ανταλλαγή!

Οι Μπακς έχουν ως μπροστάρηδες τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο Κέντρικ Πέρκινς μίλησε ως αναλυτής στο ESPN και τόνισε ότι πιστεύει στους δύο super star, τους είχε λατρέψει στην αρχή, ωστόσο δεν είναι και τόσο θερμός με αυτό το δίδυμο.

Ο Πέρκινς είπε: «Όταν έγινε η ανταλλαγή, την είχα λατρέψει. Ακόμη μου αρέσει, αλλά δεν τη λατρεύω. Ο Γιάννης και ο Λίλαρντ πρέπει να ταιριάξουν. Ο Ντοκ επιτέλους θα ξεκινήσει τη σεζόν και μπορεί να κάνει μια νέα αρχή. Πώς θα είναι ο Κρις Μίντλετον; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιάννης και ο Λίλαρντ πρέπει να αποδώσουν.

Πρώτον, πρέπει να μείνουν υγιείς. Το δεύτερο είναι πως θα πρέπει να πάρουν το μέγιστο από τη συνεργασία τους. Πρέπει να γίνουν σαν το δίδυμο του Τζαμάλ Μάρεϊ και του Νίκολα Γιόκιτς, όπως ήταν πριν δύο χρόνια. Αυτό περιμένω από εκείνους. Γι’ αυτό υπάρχει το training camp. Ακόμη μου αρέσουν. Απλά δεν είμαι τόσο θερμός πλέον μαζί τους».

Οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκινάνε το φετινό τους ταξίδι στη regular season, με μία εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Σίξερς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ το πρώτο εντός έδρας ματς τους, είναι με αντίπαλο τους Μπουλς, δύο μέρες αργότερα.

Στόχος για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να φτάσει μέσω των play offs στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας, προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.