Ο Πέρκινς... μειώνει τον Γιάννη: «Δεν θα είχα πρόβλημα στο low post απέναντί του»

Κέντρικ Πέρκινς

i

Photo by Arturo Holmes/Getty Images

Ο Πέρκινς... μειώνει τον Γιάννη: «Δεν θα είχα πρόβλημα στο low post απέναντί του»

Νίκος Καλαμπάκας 09:34 - 21.08.2023

«Καρφιά» από τον πρώην NBAer προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αν φημίζεται για κάτι ο Κέντρικ Πέρκινς, είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν μασάει τα λόγια του και πάντα εξωτερικεύει τις σκέψεις του, αδιαφορώντας για τον ποιον κριτικάρει. 

Το έκανε πρόσφατα με τον Λούκα Ντόντσιτς και δικαιώθηκε, αφού το Ντάλας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν κατάφερε να πάρει εισιτήριο για τα playoffs, το κάνει τώρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο πρώην NBAer που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στους Θάντερ, μίλησε για τους παίκτες που θα τον δυσκόλευαν αν ήταν ακόμα στη λίγκα, επισημαίνοντας ότι απέναντι στον Έλληνα σταρ του Μιλγουόκι δεν θα είχε απολύτως κανένα πρόβλημα. 

Ο Πέρκινς στο παρελθόν είχε δώσει μια θέση στον Έλληνα σταρ μια θέση στους πέντε καλύτερους ευρωπαίους που αγωνίστηκαν στο ΝΒΑ, όμως μιλώντας στο podcast του Πάτρικ Μπέβερλι, επισήμανε ότι θα είχε εύκολη δουλειά απέναντι στον Greek Freak. 

«Οι μόνοι δύο άνθρωποι που θα μου δημιουργούσαν προβλήματα είναι ο Γιόκιτς και ο Εμπίιντ. Για να είμαι ειλικρινής, ο Γιάννης δεν θα μου έδινε καν δουλειά στο low post», είπε ο ίδιος. 

Στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια οι παίκτες που κυριαρχούν δεν είναι από τις ΗΠΑ. Γιάννης, Έμπιντ και Γιόκιτς είναι οι παίκτες που κατέκτησαν τον τίτλο του MVP αφού και οι τρεις τους είχαν κυριαρχικές σεζόν στο πρωτάθλημα. 

Ο Νίκολα Γιόκιτς φέτος οδήγησε τους Νάγκετς στο πρώτο τους δαχτυλίδι, δείχνοντας ότι οι πλέον οι παίκτες από την Ευρώπη έχουν βρει τον τρόπο να είναι αυτοί που ορίζουν το παιχνίδι στο ΝΒΑ. 

Το ίδιο είχε κάνει και ο Γιάννης τη χρονιά που το Μιλγουόκι επέστρεψε στους τίτλους. Ο Αντετοκούνμπο έχει εκατομμύρια οπαδούς ανά τον πλανήτη και είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της λίγκας. 

O Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε: «Μέσι, σεβασμός!»
NBA

09:14 - 20.08.2023

O Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε: «Μέσι, σεβασμός!»

Είδε την ομάδα του Νάσβιλ, στην οποία κατέχει μετοχές, να χάνει τον τίτλο από την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού πρώτα υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Αργεντίνου, μετά εξήγησε πως «θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί από ποτέ»

Ωστόσο, ο Πέρκινς δεν τον κατατάσσει στην ίδια λίστα με τους Έμπιντ και Γιόκιτς, τους οποίους θεωρεί πιο δύσκολους αντιπάλους από τον Έλληνα σούπερ σταρ.