Ο Πέρκινς «άδειασε» τον Καουάι Λέοναρντ: «Να σκεφτεί την απόσυρση»!

Καουάι Λέοναρντ

i

© IMAGO

Ο Πέρκινς «άδειασε» τον Καουάι Λέοναρντ: «Να σκεφτεί την απόσυρση»!

Γιάννης Πάλλας 19:58 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 18.10.2024

Ο Κέντρικ Πέρκινς κατακεραύνωσε τον Καουάι Λέοναρντ μετά το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίσει και του συστήνει να αποσυρθεί

Το πρόβλημα τραυματισμού του Καουάι Λέοναρντ που τον αφήνει εκτός δράσης από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Κλιπερς προκάλεσε το αιχμηρό και πολύ σκληρό σχόλιο του Κέντρικ Πέρκινς.

Ο παλαίμαχος σέντερ που πλέον κάνει μια νέα καριέρα ως σχολιαστής δεν χαρίστηκε καθόλου στον 33χρονο σκόρερ.

Ο ηγέτης της ομάδας του Λος Άντζελες συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο τον τεθεί εκτός δράσης για άγνωστο ακόμη διάστημα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα προλάβει τις πρώτες αναμετρήσεις της νέας σεζόν στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

«Κάθε σεζόν υπάρχει πρόβλημα αναφορικά με την υγεία του Καουάι Λέοναρντ. Θα πρέπει να κάτσει σε ένα τραπέζι με τους Κλίπερς και την οικογένεια του και να το συζητήσει. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Καουάι πρέπει να σκεφτεί την απόσυρση. Πρέπει να γίνει η συζήτηση τη συγκεκριμένη στιγμή. Νομίζω πως ο Λέοναρντ πρέπει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του» δήλωσε ο Κέντρικ Πέρκινς για τον πολυτιμότερο παίκτη των τελικών του 2014 και του 2019.

Ο παλαίμαχος σέντερ και νυν σχολιαστής του ΝΒΑ δείχνει ότι δεν έχει διάθεση να χαριστεί σε κανέναν από τους σούπερ σταρ και εκφράζει την άποψη του όσο αιρετική και σκληρή μπορεί να ακούγεται.