Πέσιτς: «Νιώθω ηττημένος, πρέπει να γίνουν αλλαγές που θα αρχίζουν από την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα»

Σβέτισλαβ Πέσιτς

i

© Fiba

Πέσιτς: «Νιώθω ηττημένος, πρέπει να γίνουν αλλαγές που θα αρχίζουν από την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα»

Νίκος Καλαμπάκας 09:23 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 13.08.2024

Δηλώσεις για τον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ στη Σερβία, έκανε ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η Σερβία κατέκτησε την τρίτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρε το χάλκινο μετάλλιο, γεγονός που συνιστά επιτυχία για τους παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο προπονητής των Σέρβων πάντως δεν επαναπαύεται στη διάκριση αυτή και σε δηλώσεις του, επισήμανε ότι η χώρα του πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που παίζει, διαφορετικά δεν θα κάνει το παραπάνω βήμα:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Για να πετύχεις μεγάλα πράγματα είναι βασικό το να έχεις σύστημα και στρατηγική, ανεξάρτητα από το αν οι επιλογές των παικτών ήταν καλές. Έχουμε μεγάλα προβλήματα επειδή οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Είναι μεγάλη ευθύνη για όλους τους ανθρώπους και ήρθε η ώρα να σκεφτούμε διαφορετικά» είπε αρχικά ο Πέσιτς, για να συμπληρώσει:

«Νιώθω ηττημένος στο τέλος αυτής της διαδικασίας επειδή δεν έχω καταφέρει να πείσω τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια, όλοι συμφωνούν αλλά τίποτα δε γίνεται. Το σύστημά μας είναι εκτός εποχής, και η επιτυχία της αλλαγής θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό στην Παρτιζάν και στον Ερυθρό Αστέρα, τις δύο μεγαλύτερες ομάδες μας».