Πέτροβιτς: «Θα ήθελα πολύ να δω τον Γιόκιτς στον αγώνα του Ντράζεν»!

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς

Πέτροβιτς: «Θα ήθελα πολύ να δω τον Γιόκιτς στον αγώνα του Ντράζεν»!

Γιάννης Πάλλας 23:34 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 31.08.2024

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς αναφέρθηκε σε ορισμένα ονόματα που θα παραβρεθούν στο παιχνίδι προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς

Πρόσφατα στη Λουμπλιάνα πραγματοποιήθηκε ένα εντυπωσιακό αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς, όπου συμμετείχαν πολλοί σπουδαίοι παίκτες από το ΝΒΑ και την Euroleague.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στις 5 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ. Έκεί, όπου θα τιμηθεί η μνήμη του ανεπανάληπτου Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο αδερφός του Αλεξάνταρ Πέτροβιτς αποκάλυψε κάποια ονόματα που θα δώσουν το παρών.

Ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας Αλεξάνταρ Πέτροβιτς αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για το παιχνίδι και τους προσκεκλημένους σε συνέντευξή του στην Sportske Novosti.

«Ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι εδώ, ο Γκόραν Ντράγκιτς θα είναι επίσης εδώ, Κροάτες παίκτες του NBA επίσης, ακόμα περιμένουμε επιβεβαίωση για την παρουσία του Νίκολα Γιόκιτς, θα ήθελα να τον δω στον αγώνα για τον Ντράζεν» εξήγησε.

«Ο Αλμπέρτο Ερέρος και ο Αλφόνσο Ρέγιες , μαζί με τρία σημερινά μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο Ντράζεν έγραψε ιστορία, έρχονται επίσης στο Ζάγκρεμπ» συνέχισε ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς.

Και πρόσθεσε: «Ο Μάριο Χεζόνια θα παίξει για την ομάδα της Κροατίας, ο Ντζάναν Μούσα και ο Γουόλτερ Ταβάρες θα παίξουν για την ομάδα του Ντράζεν, ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν προγραμματισμένο να έρθει, αλλά περιμένει να γεννήσει η σύζυγος του και δεν θα μπορέσει να έρθει».

Μάλιστα, αποκάλυψε και άλλα ονόματα κορυφαίων αθλητών που θα παραβρεθούν και θα παίξουν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Ντράζεν.

«Θα υπάρχουν περισσότεροι σπουδαίοι παίκτες, ο Ματίας Λεσόρ, ο Τορνίκε Σενγκέλια, ο Σέιν Λάρκιν, ο ΝτεΣον Πιέρ, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο Γιάκα Μπλάζιτς».

Μάλιστα, κατέληξε λέγοντας πως «ζήτησα από τους προπονητές, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς , τον Νέβεν Σπάχια και τον Γιόσιπ Σέσαρ να κάνουν αυτό το παιχνίδι ανταγωνιστικό τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του Ντράζεν».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!