Tweet επιβεβαίωσης για Πετρούσεφ και Ερυθρό Αστέρα από Ραζνάτοβιτς: «Επιτέλους»

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

© Intime

Tweet επιβεβαίωσης για Πετρούσεφ και Ερυθρό Αστέρα από Ραζνάτοβιτς: «Επιτέλους»

Ευτυχία Οικονομίδου 00:42 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:53 - 23.10.2024

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήρθε για να επιβεβαιώσει τον δανεισμό του Φιλίπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα με μία πολύ συγκεκριμένη λέξη.

Είναι αναμφίβολα το θέμα της ημέρας. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει ως δανεικό τον Φιλίπ Πετρούσεφ και να «λύσει» το πρόβλημα που προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Τζόελ Μπολομπόι.

Ο ατζέντης του 24χρονου φόργουορντ/ σέντερ ήρθε με δικό του post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για να επιβεβαιώσει την είδηση που πρώτα σας είχε μεταφέρει το Sportal. Συγκεκριμένα έγραψε μία απλή λέξη «napokon» που στα σέρβικα σημαίνει «επιτέλους», καθώς η απόκτηση του Πετρούσεφ από τον Ερυθρό Αστέρα αποτελούσε διακαή πόθο των Σέρβων.

Από το καλοκαίρι εξάλλου, ο ατζέντης του παίκτη είχε μιλήσει για την εν λόγω συμφωνία πριν αυτή τελικά... παγώσει και επανέλθει στο προσκήνιο έπειτα από τον τραυματισμό του Τζοέλ Μπολομπόι. Τότε είχε γράψει σε ανάρτησή του χαρακτηριστικά πως: «Κάποιες φορές μέσα στο καλοκαίρι οι παίκτες αλλάζουν τα πάντα, εκτός από το χρώμα...», υπονοώντας τη μεταγραφή του Σέρβου φόργουορντ/σέντερ από τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Πλέον είναι θέμα... χρόνου όπως φαίνεται, λοιπόν, για να επαναπατριστεί ο Πετρούσεφ και να φορέσει και πάλι τη φανέλα της πρώην ομάδας του και μάλιστα σε ρόλο βασικού. Εξάλλου, με την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ και του Νίκολα Μιλουτίνοφ από το διάστημα αποχής λόγω τραυματισμών, ο χρόνος συμμετοχής του 24χρονου Σέρβου έπεσε κατακόρυφα, ενώ το αποκορύφωμα επήλθε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον βγάζει από τη λίστα των ξένων της Stoiximan GBL, για να τον αντικαταστήσει με τον συμπατριώτη του.