Τέλος ο Πετρούσεφ για τον Ερυθρό Αστέρα - Ποιον παίκτη κοιτάζουν στο Βελιγράδι για τη θέση του σέντερ

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

©Intime

Τέλος ο Πετρούσεφ για τον Ερυθρό Αστέρα - Ποιον παίκτη κοιτάζουν στο Βελιγράδι για τη θέση του σέντερ

Νίκος Καλαμπάκας 11:58 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 13.08.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έπαιξε πολύ στο ρεπορτάζ του Ερυθρού Αστέρα, όμως ο Γιοχάνες Βόιτμαν είναι πιο πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι το πρόσωπο των ημερών στο Βελιγράδι, αφού υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο φόργουορντ / σέντερ του Ολυμπιακού είδε τις προηγούμενες ημέρες το όνομά του να παίζει «δυνατά» για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αν και ο ίδιος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Τι έκαναν Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στους Ολυμπιακους Αγώνες με τη Σερβία

Τι έκαναν Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στους Ολυμπιακους Αγώνες με τη Σερβία

Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παριστιού, με τους δύο ψηλούς του Ολυμπιακού να αποτελούν σημαντικά γρανάζια στη... μηχανή του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι το ρόστερ τους για φέτος έχει κλείσει, όμως η πολυφωνία που υπάρχει στις θέσεις των ψηλών (Πίτερς, Βεζένβκοφ, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ, Φαλ και Ράιτ) δημιουργεί σενάρια αποχώρησης, κάτι που στην ομάδα βέβαια δεν ασπάζονται.

Τις προηγούμενες ημέρες λοιπόν ο Πετρούσεφ έπαιζε πολύ στο ρεπορτάζ του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο φαίνεται πως το θέμα σιγά - σιγά ξεφουσκώνει. Κι αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου δεν μπορούν να κάνουν κάτι για την απόκτησή του, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθιμένος για την παραχώρησή του.

Έτσι, δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των Σέρβων για τον Γιοχάνες Βόιτμαν. Ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ / σέντερ, έχει μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο και στη Σερβία συνέδεσαν το όνομά του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει καλή άποψη για τον παίκτη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχει εξέλιξη στο θέμα και ο Βότιμαν να πάει στο βελιγράδι για υπογραφές....

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!