Σφαιρόπουλος για Πετρούσεφ: «Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό»

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

© Intime

Σφαιρόπουλος για Πετρούσεφ: «Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:17 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 04.09.2024

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την ενδεχόμενη μεταγραφή του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα.

Η άφιξη του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο σχετικά με το ρόστερ που έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας καθώς πλέον ο Ολυμπιακός θα είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις και θα αναγκαστούν να γίνουν αλλαγές για χωρέσουν όλοι στο πλάνο της νέας σεζόν.

Το καμπανάκι χτυπάει για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, που ήδη η άφιξη του Σάσα Βεζένκοφ είχε δυσχεραίνει τη θέση του και τον αγωνιστικό χρόνο που θα έπαιρνε, όμως τώρα τα πράγματα θα γίνουν ακόμη δυσκολότερα. Οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν άμεσα το μέλλον του Σέρβου, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί στον Ερυθρό Αστέρα, που περιτριγύριζε την περίπτωσή του όλο το καλοκαίρι, ως δανεικός για έναν χρόνο.

Οι συμπατριώτες του ήθελαν πολύ να φέρουν τον χάλκινο Ολυμπιονίκη στον Ερυθρό Αστέρα με το σενάριο αυτό να φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ αν επιβεβαιωθεί η άφιξη του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος φόργουορντ/ σέντερ δεν θα αποχαιρετήσει τους Πειραιώτες παρά μόνο θα τους αποχωριστεί για έναν χρόνο, ώστε να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Άλλωστε, στις θέσεις «4» και «5» ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά υπερπλήρης με τους Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ και Μόουζες Ράιτ, ενώ τη θέση «3» θα τη μοιράζεται ο Κώστας Παπανικολάου με τον Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη κατάσταση προσπαθώντας να την ξεκαθαρίσει τονίζοντας πως όλα θα εξαρτηθούν από τον ελληνικό σύλλογο με τον οποίο ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Ο Πετρούσεφ είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, εκείνοι αποφασίζουν, δεν ξέρουμε τίποτα» ενώ για το αν θα ήταν ευπρόσδεκτος είπε: «Φυσικά και είναι και Σέρβος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, όχι από εμάς γιατί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι περισσότεροι τραυματισμοί που είχαμε την περασμένη σεζόν ήταν άτυχοι, όχι επειδή κάναμε κάτι λάθος... Κάποια παιχνίδια παίξαμε υπέροχα, μερικά άσχημα λόγω τραυματισμών... Γι' αυτό έχουμε τώρα ένα ρόστερ με 16 ονόματα να καλύψουμε αυτές οι καταστάσεις, και μας καθοδηγούσε και η ποιότητα και η ποσότητα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!