Τι αναφέρουν στη Σερβία για Πετρούσεφ

Φωτ. IMAGO

Τι αναφέρουν στη Σερβία για Πετρούσεφ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:13 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 12.09.2024

Ο Φαλ εκτός, ο Μιλουτίνοφ στα... πιτς, ο Ολυμπιακός «πονά» στη φροντ λάιν, αλλά έχει λύσεις. Και οι Σέρβοι έχουν πια καταλάβει πως ο Πετρούσεφ δεν το κουνάει από τον Πειραιά.

Άτυχος και πάλι ο Ολυμπιακός με τους ψηλούς του. Μετά τον Μουσταφά Φαλ, που παραμένει εκτός, ήρθε ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ για 4 έως 6 εβδομάδες.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέρβoς, ο οποίος γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9) έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού και πλέον καλείται να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Κάπως έτσι ο «Μιλου» δεν χάσει μόνο την προετοιμασία της ομάδας του και τα φιλικά που θα δώσουν το προσεχές διάστημα οι Πειραιώτες, αλλά δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στους πρώτους επίσημους αγώνες του Ολυμπιακού της νέας σεζόν.

Και κάπου εδώ τελειώνει οριστικά και η κουβέντα σχετικά με τον Φιλίπ Πετρούσεφ και το μέλλον του. Έγινε μεγάλο σήριαλ ο Σέρβος, υπήρξε πολύ θερμό το ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα. Κάποια στιγμή έμοιαζε να πλησιάζει όσο ποτέ στους Σέρβους με τη μορφή δανεισμού, αλλά πλέον και τα media της χώρας αναφέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας δε θα ενισχυθεί με τον Πετρούσεφ.

«Ουσιαστικά μάς απασχόλησε το καλοκαίρι όταν “χτίζαμε” το ρόστερ. Από ‘κει και πέρα, απ’ τη στιγμή που δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” να έρθει σε εμάς, είτε κανονικά είτε ως δανεικός, δεν μας έχει ξαναπασχολήσει το θέμα. Θεωρούμε πως είναι κάτι το οποίο αν συνέβαινε θα ήταν μια επιπλέον προσθήκη και επιλογή. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτήν τη στιγμή, προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα να είναι έτοιμη χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας καθόλου το θέμα Πετρούσεφ», ήταν τα λόγια του βοηθού του Σφαιρόπουλου μετά το τέλος του φιλικού των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Αυτά τα λόγια έρχονται να υπενθυμίσουν τα media της Σερβίας το τελευταίο διήμερο. Μαζί με τη σημείωση ότι δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα να διεκδικήσει τον Πετρούσεφ η ομάδα του Σφαιρόπουλου. Άλλωστε ο Ολυμπιακός επί της ουσίας δεν μπήκε ποτέ σοβαρά σε συζητήσεις για τον Σέρβο, που είναι πολύτιμος στο πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!