Το ευχαριστώ του Πετρούσεφ στους προέδρους του Ολυμπιακού και το «Μόνο Θρύλος»

Φίλιπ Πετρούσεφ - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Το ευχαριστώ του Πετρούσεφ στους προέδρους του Ολυμπιακού και το «Μόνο Θρύλος»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:50 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 23.10.2024

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μέσω story στο Instagram αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους προέδρους Αγγελόπουλους.

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι με κάθε επισημότητα ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Η σέρβικη ομάδα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο από το καλοκαίρι, οι τραυματισμοί στους ψηλούς του Ολυμπιακού τον κράτησαν στην ομάδα, ωστόσο οι επιστροφές των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Τζόελ Μπολομπόι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ανέτρεψαν την κατάσταση.

Ο Πετρούσεφ ήταν δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής είτε σαν φόργουορντ είτε ως σέντερ, ο Ερυθρός Αστέρας κινήθηκε για την απόκτησή του και πλέον είναι επίσημα παίκτης των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου. Ο ίδιος πήγε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι θα παίζει στην ομάδα όπου έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό.

Επίσημο: Τέλος ο Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό για... φέτος, επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα
EUROLEAGUE

15:31 - 23.10.2024

Επίσημο: Τέλος ο Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό για... φέτος, επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2026, παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε αρχικά από τους Σέρβους και ακολούθως ήρθε και οι ενημέρωση από τους Πειραιώτες.

Ο Σέρβος κρίνοντας από την αγωνιστική του συμπεριφορά κόντρα στην Αναντολού Εφές, δεν ήταν στα καλύτερά του και πλέον θα έχει... νέο ρόλο στον Ερυθρό Αστέρα, μιας και τα αγωνιστικά του λεπτά θα αυξηθούν κατακόρυφα. Με story στο Instagram, ο Πετρούσεφ έδειξε ότι αγαπάει τον Ολυμπιακό και πως δεν χωρίζουν για φέτος οι δρόμοι τους με άσχημο τρόπο.

Ο ίδιος, ευχαρίστησε τους προέδρους Αγγελόπουλους, ενώ έγραψε «μόνο Θρύλος». Συγκεκριμένα, στο story του έγραψε: «Δεν λέμε αντίο, αλλά τα λέμε αργότερα! Πάντα συνδεδεμένος με τα ερυθρόλευκα, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και το σταφ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους προέδρους για την υπέροχη σχέση που έχουμε και που έδειξαν κατανόηση στην κατάστασή μου. Μόνο Θρύλος».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, έκανε τη δική του ανάρτηση και ο ατζέντης του Φίλιπ, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Συγκεκριμένα πόσταρε στο «X»: «Ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα παίξει για τον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικά τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την κατανόηση της επιθυμίας για έναν μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα και περισσότερο χρόνο στο παρκέ».