Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Σπυριδοπούλου και Τζόουνς (vid)
i

© PrtScr

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Σπυριδοπούλου και Τζόουνς (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 16:38 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 13.10.2024

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με το τελικό 62-55, ωστόσο η Σπυριδοπούλου και η Τζόουνς είχαν μία ένταση κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής για την Α1 Γυναικών, που διεξήχθη στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στον Ολυμπιακό με το τελικό 62-55, έχοντας την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου ως την κορυφαία παίκτρια της αναμέτρησης με 19 πόντους.

Οι «πράσινοι» μπορεί να είχαν το πάνω χέρι κατά το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο το ντέρμπι «αιωνίων» πάντα παραμένει ντέρμπι και η ένταση είναι στα... ύψη.

Με τρομερή Σταμολάμπρου πήρε το ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

16:12 - 13.10.2024

Με τρομερή Σταμολάμπρου πήρε το ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με το τελικό 62-55, έχοντας την Σταμολάμπρου σε εκπληκτική ημέρα, αφού σημείωσε 19 πόντους.

Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου πέντε λεπτά σχεδόν πριν το φινάλε του αγώνα με το σκορ 57-47. Τότε η μπάλα ήταν στα χέρια της Τζόουνς με την Σπυριδοπούλου να την μαρκάρει. Η παίκτρια του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε πως δέχτηκε αγκωνιά εκείνη την ώρα και οι δύο παίκτριες παραλίγο να πιαστούν στα... χέρια.

Δείτε το βίντεο: