Πήγε να γιορτάσει με το τρόπαιο, αλλά έπαθε κράμπα στη φωτογράφιση η Ιονέσκου (vid)

Σαμπρίνα Ιονέσκου

i

Twitter//WNBA

Πήγε να γιορτάσει με το τρόπαιο, αλλά έπαθε κράμπα στη φωτογράφιση η Ιονέσκου (vid)

Σε μία στιγμή γεμάτη χαμόγελο, η Σαμπρίνα Ιονέσκου στάθηκε άτυχη, καθώς έπαθε κράμπα την ώρα που φωτογραφιζόταν μαζί με το τρόπαιο του WNBA.

Η Νέα Υόρκη γιορτάζει από το βράδυ, μιας και οι Λίμπερτι, έγραψαν τη δική τους ιστορία. Στον πέμπτο τελικό του WNBA με αντίπαλο τις Μινεσότα Σινξ, οι Λίμπερτι κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί και με 67-62, πήραν την τρίτη τους νίκη και έτσι κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Το «μεγάλο» όνομα της ομάδας, είναι η Σαμπρίνα Ιονέσκου, η οποία φημίζεται για τις τρομερές τις επιδόσεις στα μακρινά σουτ. Η ίδια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σειρά των τελικών και έφτασε στην κορυφαία στιγμή της καριέρας της. Η ίδια ωστόσο, δεν ήταν πολύ τυχερή τη στιγμή της φωτογράφισης με το τρόπαιο.

Την ώρα που η 26χρονια Αμερικανίδα σούπερ σταρ, πήγε να ποζάρει με το τρόπαιο του WNBA, έπαθε κράμπα και αμέσως οι συμπαίκτριές της που ήταν δίπλα, τη βοήθησαν. Συμβαίνει και στις... καλύτερες, έστω και αν εκείνη τη στιγμή ήταν σε εορταστικό mood και όχι σε κάποιον αγώνα.