Ο Πίτερς ψηφίστηκε αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών EuroLeague

Άλεκ Πίτερς

i

© Intime

Ο Πίτερς ψηφίστηκε αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών EuroLeague

Ευτυχία Οικονομίδου 16:15 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 13.09.2024

Ο Άλεκ Πίτερς όντας δεύτερος στην σχετική ψηφοφορία αναδείχθηκε αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών EuroLeague με τον Τόκο Σενγκέλια να αναδεικνύεται ξανά πρόεδρος.

Η Γενική Συνέλευση της ELPA (Ένωση Παικτών EuroLeague) συνεδρίασε για έβδομη χρονιά για την ανάδειξη προέδρου, όπου ξανά ψηφίστηκε ο Τόκο Σενγκέλια πρώτος επεκτείνοντας τη θητεία του στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν εκείνος που είχε τις αμέσως περισσότερες ψήφους βγαίνοντας δεύτερος για τη θέση του αντιπροέδρου. Μεταξύ των υπόλοιπων μελών Ντονάτας Μοτιεγιούνας, Τόμας Σατοράνσκι και Μάριο Χεζόνια θα απαρτίζουν το συμβούλιο.

Η εικονική «μονομαχία» του Σάσα Βεζένκοφ με τον Κέντρικ Ναν: Ποιος επικρατεί στις επιλογές των φιλάθλων
EUROLEAGUE

16:05 - 13.09.2024

Η εικονική «μονομαχία» του Σάσα Βεζένκοφ με τον Κέντρικ Ναν: Ποιος επικρατεί στις επιλογές των φιλάθλων

Λίγο πριν την έναρξη της Euroleague, η απανταχού φαν της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας, δημιουργούν τις ομάδες τους στην πλατφορμα Fantasy Challenge και δύο παίκτες των «αιωνίων» βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων: Πρώτος ο Σάσα Βεζένκοφ και δεύτερος ο Κέντρικ Ναν.

Η ELPA παράλληλα θέλησε να τιμήσει και τον Κάιλ Χάινς για την προσφορά του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, καθώς φέτος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί το όνομά του στο βραβείο «Most Respected Player» (σ.σ. του παίκτη που χαίρει του μεγαλύτερου σεβασμού), το οποίο από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται «Kyle Hines Most Respected Player Award».

 Στη διαδικασία συμμετείχαν οι 16 από τους 18 εκπροσώπους των ομάδων της EuroLeague, οι οποίοι διαμόρφωσαν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!