Ο Ρικ Πιτίνο έπεσε θύμα ληστείας

Ρικ Πιτίνο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Ρικ Πιτίνο έπεσε θύμα ληστείας

Sportal newsroom 21:13 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 22.08.2024

Δύο άντρες λήστεψαν το γραφείο του Ρικ Πιτίνο στο Saint John's και του πήραν πολύτιμα αντικείμενα και πράγματα συναισθηματικής αξίας.

Ο Ρικ Πιτίνο έπεσε θύμα ληστείας στις ΗΠΑ, καθώς δύο άντρες εισέβαλαν στο γραφείο του στο κολέγιο του Saint John's και έκλεψαν αρκετά πράγματα τα οποία είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία για τον σπουδαίο προπονητή.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε το συμβάν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter κάνοντας λόγο για τα αναμνηστικά που του έκλεψαν οι δύο άντρες, που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα από την αστυνομία, ενώ έδωσε έμφαση σε ένα συλλεκτικό μπουκάλι κρασί.

Τα πέντε πράγματα που δεν ξέρατε για τον Ομέρ Γιουρτσεβέν: Οι 91 πόντοι, η επίσκεψη στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

18:50 - 22.08.2024

Τα πέντε πράγματα που δεν ξέρατε για τον Ομέρ Γιουρτσεβέν: Οι 91 πόντοι, η επίσκεψη στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Aktor είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον Ομέρ Γιουρτσεβέν και ο Τούρκος σέντερ, που έχει μπει στα ραντάρ του Εργκίν Αταμάν, έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να τον ακολουθεί.

«Είμαι πραγματικά αναστατωμένος. Το να μου πάρετε τα αναμνηστικά μου είναι το ένα πράγμα. Αλλά το ότι πήρατε και το εξάλιτρο Petrus Pomerol του 1985 με έχει εκνευρίσει», ήταν τα λόγια του κόουτς Πιτίνο

Σύμφωνα με την New York Post, οι ληστές έφυγαν από το γραφείο του στην Καρνεσέκα Αρένα με μία σειρά από αναμνηστικά όπως μία μπάλα μπάσκετ, ένα ξίφος, μία μάσκα, μία... ντουντούκα και το μπουκάλι κρασί για το οποίο έκανε λόγο ο Hall of Famer προπονητής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!