Πλάθα: «Δείξαμε εικόνα ανταγωνιστικής ΑΕΚ, περήφανος για τους παίκτες μου»

Ζοάν Πλάθα

i

@Intime

Πλάθα: «Δείξαμε εικόνα ανταγωνιστικής ΑΕΚ, περήφανος για τους παίκτες μου»

Χρήστος Τσάλτας 20:31 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 14.08.2024

Ο Ζοάν Πλάθα δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ και τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου.

Η ΑΕΚ πάλεψε απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τα τελευταια δευτερόλεπτα, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Η Ένωση έδειξε βελτίωση, συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, κάτι το οποίο κρατάει ο Ζοάν Πλάθα για τη συνέχεια.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως είναι περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε ότι άπαντες πάλεψαν, εστιάζοντας σε ασίστ, κλεψίματα και λάθη.

Ο προπονητής της Ένωσης είπε: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακο. Όταν φτάνεις ισόπαλος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και οι δύο ομάδες αξίζουν να κερδίσουν. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίο ταλέντο και ακόμα κι αν έπαιζε 48 ώρες, όπως και εμείς παίζουμε σε 48 ώρες. Δείξαμε καλή εικόνα της ΑΕΚ που θέλει να είναι ανταγωνιστική και δεν ρίξαμε λευκή πετσέτα.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί χάσαμε για μικρές διαφορές κάθε περίοδο, οπότε αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτός είναι ο στόχος μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί είτε παίζουμε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Αν δείτε τους αριθμούς σε ασίστ, λάθη, κλεψίματα, τότε κερδίσαμε. Όμως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με πολύ ταλέντο και μέγεθος και ήταν δύσκολο για εμάς. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για χαμένες μπάλες δεν μπορώ να έχω παράπονο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και είμαστε στο σωστό δρόμο για την εικόνα μας αγωνιστικά».