Πλάθα: «Να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη»

Ζοάν Πλάθα

Πλάθα: «Να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη»

Χρήστος Τσάλτας 17:33 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson μετράει αντίστροφα για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι και ο Ζοάν Πλάθα στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα στην Σαρδηνια, στέλνοντας μήνυμα στους παίκτες του.

Απέναντι στην Ντινάμο Σάσαρι η ΑΕΚ Betsson θέλει να κάνει το 2Χ2 στον όμιλο του BCL, για να βάλει με το «καλημέρα» τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση, δίχως να χρειαστεί play off παιχνίδια. Στην Ένωση γνωρίζουν καλά πως για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ιταλική ομάδα θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω, με τον Ζοάν Πλάθα να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Ο Ισπανός κόουτς ξεκαθάρισε πως γνωρίζει καλά πόσο δύσκολο έιναι να κερδίζει μια ομάδα στο BCL και υπογράμμισε πως για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει άπαντες να δώσουν τα πάντα. Παράλληλα στάθηκε στο φορμάτ της διοργάνωσης, για το οποίο έχει ενημερώσει τους παίκτες του, ώστε να παρουσιαστούν στο 101% σε ακόμα μια αναμέτρηση.

O προπονητής της ΑΕΚ Betsson μιλώντας για την αναμέτρηση της Τετάρτης, κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι, τόνισε; «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εκτός έδρας στο Basketball Champions League. Είναι γεγονός, ότι πρέπει να δώσουμε τα πάντα, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης για να φτάσουμε στη νίκη.

Ξέρουμε τι σημαίνει για τη γηπεδούχο ομάδα αυτό το ματς, ειδικά από τη στιγμή, που έχει στο παθητικό της δύο συνεχόμενες ήττες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η αντίπαλός μας θα μας πιέσει από την αρχή του αγώνα και πρέπει να το διαχειριστούμε. Αυτό θα είναι το «κλειδί» για την έκβαση της αναμέτρησης. Επίσης, είναι τέτοιο το «φορμάτ» της διοργάνωσης, που δεν επιτρέπεται εφησυχασμός. Έχουμε ενημερώσει σχετικά και τους ξένους παίκτες μας γι’ αυτό. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό…»