Πλήγμα για Μονακό - Χάνει ξανά τον Τζόρνταν Λόιντ
i

Twitter / Jordan Loyd

Πλήγμα για Μονακό - Χάνει ξανά τον Τζόρνταν Λόιντ

Sportal newsroom 14:48 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 20.08.2024

Ο Αμερικάνος μπαίνει ξανά στα πιτς αφού χτύπησε στον ώμο. Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του.

Νέος τραυματισμός για τον Τζόρναν Λόιντ της Μονακό, αφού ο Αμερικάνος γκαρντ δηλώθηκε από την ομάδα του τραυματίας για δεύτερη φορά φέτος και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Γάλλων μένει εκτός παρκέ για τρεις εβδομάδες.

Η ατυχία λοιπόν χτυπάει ξανά την πόρτα του άσου των Μονεγάσκων, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη και είχε απουσιάσει πάλι για δύο αγωνιστικές της Euroleague. 

Ο Τζόρνταν Λόιντ 6,8’’ πριν το από τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού της Ρεάλ με τη Μονακό, λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τρίποντο και φάουλ της ισοφάρισης του Μάικ Τζέιμς, έπεσε στο παρκέ με το κεφάλι και άρχισε να αιμορραγεί.

Ο Λόιντ έκανε τελικά χειρουργείο, το πρόβλημα στη μύτη του αποκαταστάθηκε, όμως πλέον αντιμετωπίζει τραυματισμό στον ώμο και τίθεται ξανά εκτός πλάνων του Ομπράντοβιτς. Στη Γαλλία γράφουν ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στη Ζαλγκίρις σε δύο ημέρες, ενώ θα απουσιάσει και από τους αγώνες με την Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένοι για τις 5 και 10 Ιανουαρίου αντίστοιχα.