Πλήγμα με Φαλ στον Ολυμπιακό - Εκτός δράσης ο Γάλλος για τρεις εβδομάδες

Μουστάφα Φαλ

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Πλήγμα με Φαλ στον Ολυμπιακό - Εκτός δράσης ο Γάλλος για τρεις εβδομάδες

Νίκος Καλαμπάκας 19:38 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 14.08.2024

Πάνω που είχε ησυχάσει από τους τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός βλέπει τον Μουστάφα Φαλ να μπαίνει στα... πιτς για τρεις εβδομάδες και να δημιουργεί νέο «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Είναι σύνηθες για τον φετινό Ολυμπιακό να αγωνίζεται με απουσίες, αφού από την αρχή της σεζόν οι Πειραιώτες δεν έχουν ησυχάσει από τα προβλήματα τραυματισμών. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη μακρά φετινή λίστα είναι αυτό του Μουστάφα Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι την προσεχή Πέμπτη, 18/1, ενώ ακολουθεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό AKTOR τη Δευτέρα 22/1. 

Οι Πειραιώτες καλούνται λοιπόν να δώσουν κρίσιμα παιχνίδια για Euroleague και πρωτάθλημα Ελλάδας χωρίς τον βασικό τους «πύργο» ο οποίος θα πατήσει ξανά παρκέ μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: 

«Ο Μουστάφα Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος. Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου 3 εβδομάδες. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ (δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό λόγω μυϊκού σπασμού στους προσαγωγούς) ακολούθησε σήμερα (16/01) ατομικό πρόγραμμα».