Ποιοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες στο πελατολόγιο του Σπανού με τον οποίο «έκοψε» επαφές ο Παναθηναϊκός

Χίγκινς - Σπανός

i

© Instagram

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες στο πελατολόγιο του Σπανού με τον οποίο «έκοψε» επαφές ο Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 19:07 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 14.07.2023

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» την πόρτα του γραφείου του Νίκου Σπανού και το Sportal σας παραθέτει μερικούς από τους παίκτες που εκπροσωπούνται από τον γνωστό ατζέντη και τους συνεργάτες του.

«Ο Παναθηναϊκός δεν ειναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό μην θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών.

Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή».

Σύμφωνα με αυτή την θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φαίνεται πως μετά τα όσα έγιναν στην υπόθεση του Γιώργου Παπαγιάννη, οι Πράσινοι κόβουν κάθε συνεργασία με το γραφείο εκπροσώπησης του Νίκου Σπανού, το «Network Sports International».

Αυτό σημαίνει πως το εν λόγω γραφείο δεν θα δώσει, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον, παίκτες στον Παναθηναϊκό, παρότι δεν είναι λίγοι εκείνοι του τοπ επιπέδου που εκπροσωπούνται από τον Νίκο Σπανό και τους συνεργάτες του.

Την περασμένη σεζόν είχε 9 παίκτες στην Euroleague και μάλιστα 2 εξ αυτών ανήκαν στον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Παπαγιάννης © Intime

Αναλυτικά η λίστα της «Network Sports International» στην περσινή Euroleague:

Ντόγκους Μπαλμπάι (Αναντολού Εφές)

Ταρίκ Μπιμπέροβιτς (Φενερμπαχτσέ)

Ντι Μποστ (ASVEL)

Κόρι Χίγκινς (Μπαρτσελόνα)

Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός)

Νίκος Χουγκάζ (Παναθηναϊκός)

Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός)

Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις (Φενερμπαχτσέ)

Τόνιε Τζεκίρι (Φενερμπαχτσέ)

Παράλληλα, το εν λόγω γραφείο εκπροσωπεί παίκτες όπως ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο Τι Τζέι Σορτς, ο Τζέιμς Γκιστ, ο Άνταμ Σμιθ, ο Γιώργος Μπόγρης, ο Γιώργος Τανούλης, ο Μάρβιν Τζόουνς, ο Αντώνης Κόνιαρης, ο Άαρον Χάριοσν, ο Μπράιαν Ανγκόλα, ο Ζόραν Ντράγκιτς και αρκετοί ακόμα.