Poisoned Match: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τη δηλητηρίαση των παικτών της ΤΣΣΚΑ το 1995, πριν το Game 3 με τον Ολυμπιακό

Poisoned Match: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τη δηλητηρίαση των παικτών της ΤΣΣΚΑ το 1995, πριν το Game 3 με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 16:14 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 24.09.2024

Οι Ρώσοι γυρνάνε τον χρόνο στο 1995 και ετοιμάζουν ταινία, με αφορμή το Game 3 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με φόντο την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ευρώπης.

Μια ιστορία από τη δεκαετία του '90 αναμένεται να αναβιώσει στη μεγάλη οθόνη τους επόμενους μήνες. Αυτό γιατί Ρώσοι παραγωγοί και δημιουργοί πήραν την απόφαση να αναβιώσουν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια της δεκαετίας εκείνης, τον τρίτο αγώνα των προημιτελικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με φόντο την πρόκριση στο Final 4.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι Ρώσοι, κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα (σ.σ. 14/3 στο ΣΕΦ) τους χορηγήθηκαν μπουκάλια με νερό, στα οποία εκ των υστέρων ανιχνεύθηκε μεγάλη δόση ψυχοφαρμάκων (αλοπεριντίν ή αλοπεριδόλη, το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς χορηγείται σε περιπτώσεις οξείας διεγερτικής κατάστασης του ασθενούς που θεωρείται ότι πάσχει από ψυχασθένεια και έχει παρενέργειες ανάλογες με εκείνες που προκαλεί η λήψη στρυχνίνης, ένα εξίσου πολύ δυνατό ψυχοφάρμακο!

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:37 - 24.09.2024

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε το παιχνίδι της... σιωπής, καθώς ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν καλύτεροι αμυντικοί από εκείνον στην Euroleague, με τις αντιδράσεις του να είναι επικές.

Οι παρενέργειες από τα μολυσμένα νερά έκαναν την εμφάνισή τους την ημέρα του τρίτου αγώνα (16/3) και οι Ρώσοι εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Αποτέλεσμα ήταν να μείνουν πέντε παίκτες που θα ήταν σε θέση να αγωνιστούν (Κουντέλιν, Βαντέεφ, Γκρέζιν, Σπιριντόνοφ, Κισούριν), με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ να αποφασίζουν να κατέβουν στο γήπεδο για την αναμέτρηση, καθώς όπως υποστηρίζουν η FIBA τους απειλούσε με υψηλό πρόστιμο σε αντίθετη περίπτωση.

Αυτή η ιστορία αναμένεται να αναβιώσει στον σινεμά τους επόμενους μήνες, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για παραγωγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς το συνολικό μπάτζετ φτάνει στα 8,5 εκατ. ενώ η ταινία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως είναι φυσιολογικό.

To storyline της ταινίας στο IMBD αρκείται στην εξής αναφορά, για την ώρα: «Ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα όπου η ομάδα μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ πάλεψε για την πρόκριση στο Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης κόντρα στον Ολυμπιακό όπου δηλητηριάστηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια».