Ποκουσέφσκι: «Είναι ξεχωριστή τιμή να δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς»

Αλεξέι Ποκουσέφσκι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ποκουσέφσκι: «Είναι ξεχωριστή τιμή να δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς»

Sportal newsroom 19:27 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 22.08.2024

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι έτοιμος να δουλέψει υπό την καθοδήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν και μίλησε για το πόσο μεγάλη τιμή είναι αυτό για εκείνον.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι είναι από τους παίκτες εκείνους που αποτελούν τα νέα αποκτήματα της Παρτίζαν και φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μία νέα εποχή για την σέρβικη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 22χρονος φόργουορντ μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του, για την τιμή του να δουλεύει κανείς για τον «άρχοντα των δαχτυλιδιών», αλλά και το όνειρο του NBA.

Οι δηλώσεις του Ποκουσέφσκι:

«Στην Παρτιζάν νιώθω καλύτερα και πιστεύω ότι μπορώ να αναπτυχθώ πολύ εδώ. Είναι ξεχωριστή τιμή να δουλεύεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της Παρτιζάν και ανυπομονώ να βελτιωθώ ως παίκτης.

Στόχος μου ήταν να πάω κάπου όπου θα μπορούσα να αναπτυχθώ ως παίκτης και γνωρίζοντας ότι ο Ομπράντοβιτς ήθελε να δουλέψει μαζί μου ήταν μεγάλη υπόθεση για εμένα.

Στην Παρτιζάν νιώθω πολύ καλά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να αναπτυχθώ πολύ και να δώσω 100% σε κάθε παιχνίδι.

Ως προς το μέλλον θα δούμε. Το όνειρό μου είναι ακόμα να επιστρέψω στο NBA κάποια μέρα αλλά για τώρα, θέλω να επικεντρωθώ στο να βελτιώνομαι και να γίνομαι μία καλύτερη έκδοση του εαυτού μου.

Το να προπονούμαι με την εθνική ομάδα με βοήθησε να νιώσω ξανά το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Τώρα είμαι ακόμα πιο έτοιμος για τη σεζόν και ενθουσιασμένος να συνεισφέρω στην Παρτιζάν.

Είμαι ενθαρρυμένος από τη θετικότητα και το καλό κλίμα μεταξύ μας. Πιστεύω ότι η Παρτιζάν έφερε παίκτες που δεν είναι μόνο ταλαντούχοι αλλά και τρομερές προσωπικότητες.

Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Ανυπομονώ για όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!