Το μυαλό στο ΝΒΑ έχει ακόμη ο Ποκουσέφσκι, δεν βιάζεται για την Ευρώπη

Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Το μυαλό στο ΝΒΑ έχει ακόμη ο Ποκουσέφσκι, δεν βιάζεται για την Ευρώπη

Γιάννης Πάλλας 23:20 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 17.07.2024

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φαίνεται ότι θα περιμένει το ΝΒΑ πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη

Προτεραιότητα στην παραμονή του στο ΝΒΑ έχει δώσει ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, αφήνοντας σε δεύτερη... μοίρα την Ευρώπη και την Παρτίζαν, ππου φαίνεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του εφόσον περάσει τον Ατλαντικό.

Την ώρα που στη Σερβία έχουν φουντώσει οι φήμες για την προοπτική συνεργασίας του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο ίδιος φαίνεται να προτιμά να παλέψει ακόμη για την διεκδίκηση μιας θέσης στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι εξακολουθεί να περιμένει μια πρόταση από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και δείχνει διατεθειμένος να μην προβεί σε κάποια βιαστική κίνηση επιλέγοντας να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου η Παρτίζαν φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Ο 22χρονος άσος, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, είχε επιλεγεί στο νούμερο 17 του ντραφτ το 2020 και φέτος είχε 5,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ παίζοντας σε Θάντερ και Χόρνετς.

Τώρα βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παραμένει προσηλωμένος στον στόχο του και πως θα βοηθήσει την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Παράλληλα, παρακολουθεί τις εξελίξεις ελπίζοντας σε μια ακόμη ευκαιρία για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει εύκολα την προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει ενεργό μέλος του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε η προοπτική της Ευρώπης είναι εφικτή, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είναι διατεθειμένος να κάνει οποιαδήποτε βιαστική κίνηση.