Πολ Τζόρτζ για τους ρεπόρτερ στα αποδυτήρια: «Δεν μπορείς καν να μιλήσεις με τον συμπαίκτη σου γιατί κάτι μπορεί να διαρρεύσει»

Πολ Τζόρτζ

i

© X

Πολ Τζόρτζ για τους ρεπόρτερ στα αποδυτήρια: «Δεν μπορείς καν να μιλήσεις με τον συμπαίκτη σου γιατί κάτι μπορεί να διαρρεύσει»

Ο πλέον σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Πολ Τζορτζ μίλησε στο podcast του για το θέμα της παρουσίας δημοσιογράφων στα αποδυτήρια αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, αλλά και για ένα περιστατικό που θυμάται από παλιά

Ο Πολ Τζόρτζ συνηθίζει εδώ και χρόνια να λαμβάνει μέρος σε podcast και να εκφράζει την γνώμη του πάνω σε όσα συμβαίνουν στο NBA και την ζωή του γενικότερα. Αυτή την φορά, ο σταρ των Σίξερς μίλησε στο δικό του: «Podcast P with Paul George» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο ευαίσθητο θέμα της παρουσίας δημοσιογράφων στα αποδυτήρια των ομάδων, αμέσως μετά το τέλος ενός αγώνα. Ο Τζόρτζ, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού θεωρεί πως παραβιάζεται ο ιδιωτικός χώρος των αθλητών. Παράλληλα, μίλησε για ένα περιστατικό που είχε ακούσει, πολύ πριν μπει ο ίδιος στο NBA.

Από τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν στον Καϊρί Ίρβινγκ: Οι έξι καλύτερες εμφανίσεις σε πρεμιέρα του NBA (vids)
NBA

15:00 - 22.10.2024

Από τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν στον Καϊρί Ίρβινγκ: Οι έξι καλύτερες εμφανίσεις σε πρεμιέρα του NBA (vids)

Το NBA επιστρέφει με την regural season να ξεκινά τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου και κάνουμε μία αναδρομή στις έξι καλύτερες εμφανίσεις σε «opening week» του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Για ένα περιστατικό με ρεπόρτερ της Ουάσινγκτον πριν χρόνια:

«Υπήρξε ένα περιστατικό πολύ πριν έρθω εγώ στο NBA, όπου ένας ρεπόρτερ στην Ουάσινγκτον κοιτούσε τα γεννητικά όργανα των παικτών όσο αυτοί μιλούσαν στο τηλέφωνο και άλλαζαν. Το παιχνίδι μπορεί να έχει τελειώσει και 10 λεπτά αργότερα όλοι οι δημοσιογράφοι να έρθουν μέσα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες χρειάζονται λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν πριν έρθουν σε επαφή με τα ΜΜΕ. Μπορεί να χρειαστεί κάποιος ένα δευτερόλεπτο να επεξεργαστεί τι συνέβη στον αγώνα, να συγκεντρώσει τις σκέψεις και τα πράγματά του».

Για την παραβίαση της ιδιωτικότητας των αθλητών στα αποδυτήρια:

«Τα αποδυτήρια είναι σαν... ησυχαστήριο για τους αθλητές. Είμαστε με πετσέτες, είμαστε γυμνοί. Μόλις βγούμε από το ντους και μετά έχουμε όλους αυτούς του δημοσιογράφους εκεί μέσα όπου δεν κοιτάζουν απλά τον τοίχο. Κοιτούν εμάς και αυτός είναι ο ασφαλής μας χώρος. Δεν μπορείς καν να μιλήσεις με τον συμπαίκτη σου για τραυματισμό ή κάτι που μπορεί να διαρρεύσει. Τέτοιες συζητήσεις για την απόδοση των παικτών ή κάποιον τραυματισμό μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο λόγω της παρουσίας δημοσιογράφων».

«Προσπαθώ να μιλήσω με έναν συμπαίκτη μου όπως "έπρεπε να έκανες αυτό καλύτερα ή έπρεπε να κάνεις κάτι άλλο καλύτερα" και μια τέτοια ιστορία θα αποκαλυφθεί γιατί κάποιος έχει το αυτί του ανοιχτό. Αυτός είναι χώρος της ιδιωτικής μας ζωής και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιος. Εκεί προετοιμαζόμαστε για μάχη, για αγώνες. Δεν πρέπει να είναι κανείς σε αυτόν τον χώρο».