Τα αφεντικά των Σίξερς επισκέφτηκαν τον Πολ Τζορτζ στο σπίτι του - Ο λόγος που όλοι ήταν... ξυπόλητοι!

Τα αφεντικά των Σίξερς επισκέφτηκαν τον Πολ Τζορτζ στο σπίτι του - Ο λόγος που όλοι ήταν... ξυπόλητοι!

Όταν οι ιδιοκτήτες των Φιλαδέλφεια Σίξερς, ο πρόεδρος Ντάριλ Μάρεϊ, o General Manager Έλτον Μπραντ και ο θρύλος Τζούλιους Έρβινγκ επισκέφτηκαν το νέο αστέρι της ομάδας Πολ Τζορτζ στην οικεία του, υπάκουσαν τις... εντολές της συζύγου του 34χρονου φόργουορντ, Ντανιέλα Ράζιτς.

Στη Σερβία (και στην Ιαπωνία) συνήθως μέσα στο σπίτι δεν φοράει κανένας παπούτσια. Είναι κάτι σαν... παράδοση και ουσιαστικά μία συνήθεια με γνώμονα την υγιεινή. Κάτι που έχει μεταβιβάσει ως τρόπο ζωής στον Πολ Τζορτζ η Σέρβα σύζυγός του, Ντανιέλα Ράζιτς.

Στην οικία των Τζορτζ λοιπόν, κανένας δεν φοράει τα υποδήματα του. Χρησιμοποιούν παντόφλες, κάλτσες ή κυκλοφορούν ακόμα και ξυπόλητοι, αν ο καιρός το επιτρέπει. Έτσι, όταν οι ιδιοκτήτες των Φιλαδέλφεια Σίξερς, που προσφάτως του προσέφεραν 212 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια, τον επισκέφθηκαν στο χώρο του, τότε τους υπέδειξε πως θα προτιμούσε να βγάλουν τα παπούτσια τους για να μπουν μέσα.

Και το έκαναν. Τόσο οι εκπρόσωποι της διοίκησης σε επίπεδο μετόχων, αλλά και ο Πρόεδρος, Ντάριλ Μόρεϊ, ο general manager, Έλτον Μπραντ και ο θρύλος των 76ers, Τζούλιους Έρβινγκ, που ήταν μαζί τους. Άλλωστε ήταν όλοι τους τόσο ενθουσιασμένοι που κατάφεραν να αποκτήσουν ένα από τα πιο... καυτά ονόματα της ελεύθερης αγοράς, που δεν προσβλήθηκαν από την επιθυμία του οικοδεσπότη.

Ο Πολ Τζορτζ τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα εμφανίζεται στο πλευρό του Τζοέλ Εμπίντ, του Ταϊρίς Μάξεϊ και γενικά οι Σίξερς (έχουν αποκτήσει τους Αντρέ Ντράμοντ, Έρικ Γκόρντον και Κέιλεμπ Μάρτιν) κάνουν μία προσπάθεια να επιστρέψουν μετά από πολλά χρόνια στην κορυφή.

Την τελευταία φορά που είχαν πάρει το πρωτάθλημα το ημερολόγιο ήταν γυρισμένο στις σελίδες του 1983 και μέγας πρωταγωνιστής ήταν ο... ξυπόλητος Τζούλιους «Dr. J» Ιρβινγκ.