Όλα τα λεφτά στον Πολ Τζορτζ: Η Φιλαδέλφεια υπέγραψε μαζί του τετραετές συμβόλαιο 212 εκατομμυρίων!

Όλα τα λεφτά στον Πολ Τζορτζ: Η Φιλαδέλφεια υπέγραψε μαζί του τετραετές συμβόλαιο 212 εκατομμυρίων!

Γιώργος Γαβριλάκης 10:47 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 01.07.2024

Ο Πολ Τζορτζ επέλεξε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς ως την επόμενη ομάδα του και συμφώνησε για συνεργασία τεσσάρων ετών έναντι 212 εκατομμυρίων δολαρίων. Μαζί με τους Τζοέλ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξεϊ συνθέτουν μία ακαταμάχητη τριάδα και ο πήχης των 76ers ανεβαίνει στα... ύψη.

Ελάχιστη ώρα έμεινε τελικά ελεύθερος ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος αποχώρησε από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φιλαδέλφεια .

Οι Σίξερς του προσέφεραν αυτό ακριβώς που έψαχνε, δηλαδή max συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, θα πάρει 212 εκατομμύρια δολάρια και θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα σύνολο που αναζητά την κορυφή.

Μαζί με τους Τζοέλ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξεϊ δημιουργεί μία Big 3 τεράστιας προοπτικής, ενώ ήδη την πρώτη μέρα της Free Agency η ομάδα από την πόλη της Αδελφικής Αγάπης, ανανέωσε την συνεργασίας της με τον Κέλι Ούμπρε, ενώ γέμισε τον πάγκο της με δύο ποιοτικούς βετεράνους: Τον σουτέρ Έρικ Γκόρντον και τον σέντερ Αντρέ Ντράμοντ.

Ο ΛεΜπρόν πιέζει τον Κλέι Τόμπσον να επιλέξει τους Λέικερς και όχι τους Μάβερικς (vid)
NBA

10:23 - 01.07.2024

Ο ΛεΜπρόν πιέζει τον Κλέι Τόμπσον να επιλέξει τους Λέικερς και όχι τους Μάβερικς (vid)

Ως ελεύθερος ο τέσσερις φορές πρωταθλητής NBA, Κλέι Τόμπσον, έχει συγκεντρώσει πάνω του μεγάλο ενδιαφέρον και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον πήρε τηλέφωνο για να τον... ψήσει να επιλέξει τους Λος Άντζελες Λέικερς!

Ο Πολ Τζορτζ τη σεζόν 2023-24 με τους Λος Άντζελες Κλίπερς αγωνίστηκε για 74 ματς, έδειξε να ξεπερνά τους τραυματισμούς που τα προηγούμενα χρόνια τον ταλαιπώρησαν και κατέγραψε στη στατιστική του 22,6 ποντους, 5,2 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,5 κλεψίματα. Παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο η απόδοσή του, ενώ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στις θέσεις που αγωνίζεται. Πράγμα χρήσιμο από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς έχουν δύο ασταμάτητους φόργουορντ (Τζέισον Τέιτουμ, Τζέιλεν Μπράουν), που ο Τζορτζ έχει πλέον το εκτόπισμα να τους αντιμετωπίσει.