Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν: Ο Νίκολα Μίροτιτς πάτησε τη γραμμή πριν το απίστευτο τρίποντο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα! (pic, vid)

Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν: Ο Νίκολα Μίροτιτς πάτησε τη γραμμή πριν το απίστευτο τρίποντο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα! (pic, vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:29 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 20.08.2024

Η Μπαρτσελόνα έφυγε από το Βελιγράδι με τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Για να συμβεί αυτό (στην παράταση) έπρεπε να ισοφαρίσει με τρίποντο στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας ο Νίκολα Μίροτιτς. Σουτ που κανονικά δεν έπρεπε να μετρήσει…

Πλέον, για να νικήσεις τον Ερυθρό Αστέρα (γενικά, πόσο μάλλον στο Βελιγράδι) θέλεις ταλέντο, αλλά και τύχη μαζί. Σίγουρα χρειάζεται κανείς μία μεγάλη εμφάνιση, ενδεχομένως και ένα μεγάλο σουτ. Όπως αυτό που έβαλε με τη λήξη της κανονικής διάρκειας ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα. 

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ έστειλε το ματς στην παράταση εκεί όπου οι Καταλανοί κατάφεραν να επικρατήσουν του Ερυθρού Αστέρα που έπαιζε και πάλι χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά και τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος χτύπησε στο ξεκίνημα του ματς και αποσύρθηκε. 

Το θέμα όμως, ήταν το σουτ του Μίροτιτς, που επειδή πλέον τα μάτια δεν είναι απλώς τετρακόσια, αλλά έχουν πολλαπλές προοπτικές και τεχνητή νοημοσύνη, εντοπίστηκε η παρασπονδία του! 

printscreen

Ο 31χρονος πήρε τη μπάλα στην τελευταία επίθεση του τέταρτου δεκαλέπτου με την ομάδα που πίσω στο σκορ με τρεις πόντους. Έκανε μία ντρίπλα, μία προσποίηση στον Φιλίπ Πετρούσεφ και σούταρε εύστοχα για τρεις. Πριν κάνει όμως, τη… μία ντρίπλα είχε πατήσει την πλάγια γραμμή. Κανένας δεν πήρε χαμπάρι την παράβαση εκείνη τη στιγμή, ενώ μετά το τέλος του ματς όταν ο Μίροτιτς ρωτήθηκε επί του θέματος η απάντησή του ήταν γεμάτη απορία: «Αλήθεια; Δεν έχω ιδέα. Πρώτη φορά το ακούω».