Πονίτκα: «Ο Ράντονιτς έχει κάνει μεγάλη πρόοδο μετά τον Παναθηναϊκό»

Ματέους Πονίτκα - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Πονίτκα: «Ο Ράντονιτς έχει κάνει μεγάλη πρόοδο μετά τον Παναθηναϊκό»

Ευτυχία Οικονομίδου 21:38 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 26.08.2024

Ο Ματέους Πονίτκα θα αγωνίζεται ξανά για λογαριασμό του Ντέγιαν Ράντονιτς, αυτή τη φορά στη Μπασακσεχίρ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαυροβούνιο προπονητή.

Ο Ματέους Πονίτκα ετοιμάζεται να συνεργαστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, καθώς μετά την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2022-23, υπέγραψε με την Μπασακσεχίρ μετά από μία σεζόν στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Πολωνός φόργουορντ δεν έχασε την ευκαιρία να εκθειάσει τον προπονητή του τονίζοντας ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει κάνει μεγάλη πρόοδο μετά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πονίτκα:

«Ο Ράντονιτς έχει κάνει μεγάλη πρόοδο από τότε. Αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα. Χαίρομαι για αυτόν και τον συγχαίρω. Πρέπει να δούλεψε σκληρά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Απολαμβάνω να παίζω υπό τις οδηγίες του.

Σου επιτρέπει να αποφασίζεις, σου παρέχει ελευθερία μέσα από ένα σύστημα στο οποίο μπορείς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Υπάρχει σύνδεση μεταξύ μας από τον Παναθηναϊκό. Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο από τότε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!