Πονίτκα: «Απογοητευτική η σεζόν με την Παρτίζαν»!

Πονίτκα: «Απογοητευτική η σεζόν με την Παρτίζαν»!

Γιάννης Πάλλας 23:25 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 14.08.2024

Ο Ματέους Πονίτκα αναφέρθηκε στην μια σεζόν με την Παρτίζαν εξηγώντας τους λόγους της αποτυχίας της ομάδας

Μπορεί να ανήκει στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ ο Ματέους Πονίτκα, ωστόσο, μίλησε για τη μια σεζόν που έζησε στην Παρτίζαν με την οποία δεν κέρδισε κανένα τρόπαιο!

Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ ανέλυσε τα αίτια της αποτυχίας και αναγνώρισε πως η μεγάλη πίεση που υπήρχε λειτούργησε αρνητικά για την ομάδα.

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε στο Basketball Sphere, για όσα συνέβησαν την προηγούμενη σεζόν.

«Δεν λειτούργησε. Πολλές διαφορετικές καταστάσεις προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, και ο προπονητής μίλησε επίσης γι' αυτό, οπότε δεν λέω τίποτα καινούργιο τώρα. Σίγουρα ήταν μια απογοητευτική σεζόν για τον καθένα μας, έτσι χωρίσαμε τους δρόμους μας στο τέλος» εξήγησε ο διεθνής Πολωνός.

Η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να είχε διατηρήσει στο ρόστερ της τον Κέβιν Πάντερ και τον Ζακ ΛεΝτέι, όμως δεν κέρδισε ούτε ένα τίτλο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-24.

Πλέον, το ρόστερ της σερβικής ομάδας άλλαξε ριζικά και ο μόνος που παρέμεινε για να... θυμίζει το περσινό ρόστερ είναι ο Μπάλσα Κόπριβιτσα.

«Ο Ζέλικο (Ομπράντοβιτς)είναι τελειομανής και προσπαθεί πάντα να διδάσκει τους παίκτες και να τους δείχνει έναν συγκεκριμένο τρόπο να παίζουν μπάσκετ που είναι και ο πιο αποτελεσματικός και φέρνει τρόπαια, τα οποία έχει κερδίσει πολλές φορές. Ξέρει πώς να κερδίζει και προσπάθησε να το εφαρμόσει την περασμένη σεζόν όπως και κάθε σεζόν στην καριέρα του» υπογράμμισε ο Ματέους Πονίτκα.

«Ήταν επαγγελματίας από το Α έως το Ω, σε κάθε παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είχε σημασία, κάθε παιχνίδι ήταν σημαντικό και προσπαθούσαμε να κερδίζουμε, εκπροσωπώντας την Παρτιζάν και τους οπαδούς. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, σίγουρα, και πράγματα που έμαθα θα σημαίνουν πολλά περισσότερα για μένα αργότερα στη ζωή μου» συνέχισε ο Πολωνός γκαρντ. «Στο τέλος, χωρίσαμε οι δρόμοι μας και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας».

Οι οπαδοί της Παρτιζάν δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. «Στην αρχή, πρέπει να το συνηθίσεις γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που έχει οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Πρέπει να συνηθίσεις να σε υποστηρίζουν και πολλές φορές οι αντίπαλοι παίκτες παίζουν διαφορετικά λόγω της ατμόσφαιρας που τους πιέζει όταν παίζουν. κόντρα στην Παρτίζαν» επισήμανε ο Ματέους Πονίτκα.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και οι κούπες του Παναθηναϊκού στα Ανώγεια
ΜΠΑΣΚΕΤ

23:10 - 14.08.2024

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και οι κούπες του Παναθηναϊκού στα Ανώγεια

Στα Ανώγεια θα βρεθεί ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής να μην ετοιμάζεται να πάει μόνος του, καθώς θα έχει... παρέα τα τρόπαια που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό!

«Όταν είσαι στην ομάδα, πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι πλέον μέλος της οικογένειας και αυτό ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Σε μερικές στιγμές, το απόλαυσα πολύ, αλλά και πάλι, δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο» κατέληξε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!