Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ κουβαλάει στο NBA τον... ΠΑΟΚ

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

i

© Intime

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ κουβαλάει στο NBA τον... ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:27 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 19.07.2024

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι έτοιμος για το restart στο NBA.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ από τα... μαλλιά και πέτυχε τον στόχο του. Ποιός ήταν αυτός; Η επιστροφή στο NBA. Με τον Δικέφαλο στο στήθος ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ προσπάθησε να εστιάσει το ενδιαφέρον του στο μπάσκετ και να χρησιμοποιήσει τα ταλέντα του για να δείξει πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις που ουσιαστικά κατέστρεψαν την εντυπωσιακή καριέρα του στις ΗΠΑ.

Συνολικά έμεινε 45 μέρες στην Ελλάδα, έπαιξε 6 ματς, κατέγραψε στη στατιστική του 22 πόντους, 9,2 ριμπάουντ και 6,7 ασίστ μέσω όρο και τώρα θα κληθεί να πείσει τους συμπατριώτες του πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και μερικές μέρες, ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, με τους οποίους υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Μάλιστα, θα... κουβαλήσει τον ΠΑΟΚ και στα γήπεδα της Αμερικής καθώς θα φορά από τη νέα σεζόν τη φανέλα με τον αριθμό 77, ένα νούμερο το οποίο είχε επιλέξει και κατά την παρουσία του στο Παλατάκι.

Ο 24χρονος στο παρελθόν αγωνιζόταν με το «3» στους Χιούστον Ρόκετς, ωστόσο όταν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να κάνει μία καινούρια αρχή στην καριέρα του, επιλέγοντας το «77» στον Δικέφαλο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος αθλητής θα φορέσει τη φανέλα με το «77» στους Κλίπερς.