Πότε είναι ο μικρός τελικός της Εθνικής Παίδων

Πότε είναι ο μικρός τελικός της Εθνικής Παίδων

Sportal newsroom 20:41 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 16.08.2024

Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωμπάσκετ Παίδων, αφού δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ισπανίας στον ημιτελικό. Οι Ίβηρες επιβλήθηκαν με σκορ 77-71 και πλέον η ομάδα του Καλαμπόκη θα διεκδικήσει την τρίτη θέση της διοργάνωσης και το 8ο μετάλλιο της χώρας σε αυτό το επίπεδο.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία (77-71) στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ U16 και πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

«Χαρακίρι» για την Εθνική Παίδων που θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο
EUROBASKET

20:40 - 16.08.2024

«Χαρακίρι» για την Εθνική Παίδων που θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο

Η Εθνική Παίδων είχε τον έλεγχο για 35 λεπτά κόντρα στην Ισπανία, όμως οι Ίβηρες με ξέσπασμα διαρκείας στα τελευταία λεπτά γύρισαν το παιχνίδι και έφτασαν στη νίκη (77-71). Για το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψει η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη.

Οι παίκτες του Καλαμπόκη έδωσαν μια ακόμα πολύ καλή παράσταση μπροστά στο κοινό της Κρήτης, όμως στα τελευταία λεπτά δεν είχαν την ψυχραιμία ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό, αλλά και το 8ο μετάλλιο της χώρας μας σε επίπεδο Παίδων.

Η ομάδα έχει μπροστά της μια ακόμα πρόκληση, κι αυτή δεν είναι άλλη από την κατάκτηση της τρίτης θέσης και το μετάλλιο. Η Ελλάδα θα μάθει τον αντίπαλό της το βράδυ της Παρασκευής, όταν και θα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Σερβίας με τη Γαλλία.

Ο ηττημένος θα είναι ο αντίπαλός μας στον μικρό τελικό, που θα μεταδοθεί από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

Η αναμέτρηση θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 17/8, στις 18.30.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: