O Ποτζέκο για τα δημοσιεύματα: «Και να τα διαβάσω δεν καταλαβαίνω. Δεν ξέρω γαλλικά!»
i

© EuroLeague Basketball

O Ποτζέκο για τα δημοσιεύματα: «Και να τα διαβάσω δεν καταλαβαίνω. Δεν ξέρω γαλλικά!»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:17 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Βιλερμπάν, Τζιανμάρκο Ποτζέκο, ρωτήθηκε για τις φήμες, τα σενάρια, αλλά και όσα γράφονται για το «εκκολαπτόμενο» τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα από το Λυών. Και απάντησε με τον τρόπο του...

Στα τέλη το Οκτώβρη, ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο επιλέχθηκε από την Βιλερμπάν ως ο αντικαταστάτης του Τι Τζέι Πάρκερ. Ο πρόεδρος της ομάδας και αδελφός του τέως προπονητή, Τόνι Πάρκερ, πήρε την δύσκολη (γι' αυτόν) και συναισθηματική απόφαση να απολύσει το... αίμα του και στο Λυών εγκαταστάθηκε ο Ιταλός κόουτς, που διαχειρίζεται αγωνιστικά και την εθνική ομάδα της χώρας του. 

Με την συμπλήρωση ενός μήνα συνεργασίας των δύο πλευρών, ξεκίνησαν έντονες φήμες περί μη ικανοποίησης των Γάλλων για τα αποτελέσματα που έφερε ο Ποτζέκο και στην αγωνιστική εικόνα και στους βαθμολογικούς πίνακες. Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι δύο πλευρές απλώς συζητούν για τους όρους της λήξης της συνεργασίας τους και ο Ποτζέκο ρωτήθηκε γι' αυτά τα δημοσιεύματα. 

«Ακόμα και αν τα διαβάσω, δεν τα καταλαβαίνω», απάντησε, όχι γιατί δεν έχει αντίληψη αλλά γιατί είναι γραμμένα στα γαλλικά και «γαλλικά δεν ξέρω». Με αυτόν τον τρόπο ήταν σχεδόν... αποστομωτικός, αλλά έπειτα σοβαρεύτηκε και εξήγησε πως «αυτές τις ερωτήσεις θα πρέπει να της κάνετε στη διοίκηση. Μιλάω μαζί της και ξεκινήσαμε να συζητάμε για το τι πρέπει να κάνουμε. Εκείνοι ξέρουν τι σκέφτομαι...». 

To διπλό ρεκόρ καριέρας του Μπολομπόι και η... εκτίναξή του με τον Ερυθρό Αστέρα
EUROLEAGUE

12:41 - 03.01.2024

To διπλό ρεκόρ καριέρας του Μπολομπόι και η... εκτίναξή του με τον Ερυθρό Αστέρα

Στην σπουδαία νίκη του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζόελ Μπολομπόι. Ο τέως σέντερ του Ολυμπιακού έκανε δύο σπουδαία προσωπικά ρεκόρ σε πόντους (24) και στο σύστημα αξιολόγησης.

Πάντως, δεν αισθάνεται ιδιαίτερη πίεση, καθώς όπως ανέφερε «ως προπονητής, έχω μάθει να μην παραπονιέμαι. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου. Αυτή είναι η ζωή μας. Όταν δουλεύεις στον αθλητισμό, ξέρεις πως ίσως γίνει κάτι, ένα γεγονός και μετά κάθε πλευρά ακολουθήσει σε διαφορετικές κατευθύνσεις».

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!