Πού είναι σήμερα ο Νίκολα Μίροτιτς;

Νίκολα Μίροτιτς

i

Liga Endesa / Twitter

Πού είναι σήμερα ο Νίκολα Μίροτιτς;

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:31 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.08.2024

Ο Νίκολα Μίροτιτς μπορεί να αποτελεί τον άνθρωπο των ημερών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την υπόθεσή του να απασχολεί την Μπαρτσελόνα (που θέλει να τον αποδεσμεύσει), τον Ολυμπιακό, αλλά και όχι μόνο. Βέβαια ο ίδιος δεν δείχνει να τρελαίνεται και πολύ.

Ο Νίκολα Μίροτιτς συνεχίζει να είναι στα μαχαίρια με την Μπαρτσελόνα, η οποία προσπαθεί να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του, με τον ίδιο πάντως να μην δείχνει να αγχώνεται για την έκβαση της υπόθεσης. 

Την ώρα που στην Μπαρτσελόνα καίγονται για την υπόθεσή του και στον Ολυμπιακό παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, καθώς θέλουν τον Νίκολα Μίροτιτς για την θέση του Σάσα Βεζένκοφ στο ρόστερ, ο ίδιος ο Μαυροβούνιος απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μαυροβούνιο. 

Μάλιστα παραθερίζει μαζί με τους Κόρι Χίγκινς και Γιαν Βέσελι, τους μέχρι τώρα συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, ανεβάζοντας παράλληλα και μερικά insta stories από τις διακοπές του μαζί τους. 

Πάντως σε ό,τι έχει να κάνει με την Μπαρτσελόνα και τον Νίκολα Μίροτιτς, ενδεικτικό της κατάστασης είναι αυτό που ισχυρίζονται εκ των έσω στη «Μπάρτσα» πως «παραμένει πρόβλημα το συμβόλαιο του Μίροτιτς, τίποτε δεν έχει αλλάξει τις τελευταίες ώρες».

Το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς θα κοστίσει στην Μπαρτσελόνα 22 εκατομμύρια στα επόμενα 2 χρόνια, με 11 να είναι σε μισθούς (5.5 εκατομμύρια το χρόνο) και άλλα 11 να είναι για την εφορία. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί από μακριά την υπόθεση, να έχει επικοινωνία με τον παίκτη και να περιμένει τις εξελίξεις προκειμένου να κάνει την τελική του κίνηση.