Πού θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague για το 2025 - Τι ισχύει και τα δεδομένα

Το τρόπαιο της Euroleague

i

© Intime

Πού θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague για το 2025 - Τι ισχύει και τα δεδομένα

Χρήστος Τσάλτας 18:28 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 18.09.2024

Την ώρα που το Βελιγράδι φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την διοργάνωση του Final 4 του 2025, στην Euroleague, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και το Sportal παρουσιάζει την πραγματική διάσταση.

Το θέμα της διοργάνωσης του Final 4 της Euroleague αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά θέματα γύρω από την διοργάνωση, έστω κι αν η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Το ενδιαφέρον άλλωστε των φίλων της λίγκας, αλλά και του μπάσκετ γενικότερα, είναι τεράστιο, καθώς πολλοί φίλοι του μπάσκετ περιμένουν για να κλείσουν άμεσα εισιτήρια.

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει το σενάριο που φέρει το Βελιγράδι ως μεγάλο φαβορί για την ανάληψη του μεγάλου ραντεβού της Euroleague, που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή για τη σεζόν 2024-25. Την ίδια ώρα που αναφέρεται πως η Βαρκελώνη, που ήταν μια από τις υποψήφιες πόλεις, απέσυρε την υποψηφιότητά της για την διοργάνωση.

Ποια είναι όμως τα πραγματικά δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Final 4 του 2025;

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση γύρω από την πόλη που θα διοργανώσει το μεγάλο ραντεβού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Για την ακρίβεια, δεν έχει αποσυρθεί καμία πρόταση από το τραπέζι, με την διοργανώτρια αρχή να παραμένει σε συζητήσεις τόσο με την Βαρκελώνη, όσο και με άλλες υποψήφιες πόλεις, προκειμένου να παρθεί η απόφαση για την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final 4.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στα ενδότερα της Euroleague, με τους ανθρώπους της διοργάνωσης να έχουν σαν στόχο να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση, ώστε να ολοκληρωθεί μία ακόμα μεγάλη σεζόν με τον πιο επιβλητικό τρόπο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: