«Πράσινη» παράκρουση για τον τελικό του Βερολίνου - Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια και τα τσάρτερ

«Πράσινη» παράκρουση για τον τελικό του Βερολίνου - Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια και τα τσάρτερ

Ηλίας Λαλιώτης 19:36 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:34 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε σε τελικό Final 4 της EuroLeague μετά από 13 χρόνια και χιλιάδες φίλαθλοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούν στις εξέδρες της Uber Arena που αναμένεται να θυμίζει... ΟΑΚΑ!

Το ελληνικό μπάσκετ ξαναζεί μεγάλες στιγμές. Μετά την ταυτόχρονη παρουσία δύο ομάδων μας στο Final 4 του Βερολίνου ύστερα από 12 χρόνια, ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του σπουδαίου ευρωπαϊκού μπασκετικού ραντεβού.

Αντίπαλος των «πράσινων» θα είναι αύριο (26/5, 21:00) η Ρεάλ Μαδρίτης και όλα δείχνουν πως ένα πλεονέκτημα που θα έχει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα είναι η πράσινη παντοδυναμία στην εξέδρα.

Περίπου 4.000 φίλαθλοι έσπρωξαν τον Παναθηναϊκό AKTOR προς τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό της Παρασκευής και είχαν γενικότερα εντυπωσιακή παρουσία στις κερκίδες της Uber Arena με το συνεχές τραγούδι τους και την ασταμάτητη φωνή τους.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η πρόκριση στον τελικό του Final 4 της EuroLeague, έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη... παράκρουση στις τάξεις των οπαδών του Τριφυλλιού, οι οποίοι ψάχνουν τρόπο να βρεθούν στο Βερολίνο.

Σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό ομάδων όπως ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε, με ανάλογο ή και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο την Παρασκευή, οι εξέδρες της Uber Arena αναμένεται να είναι καταπράσινες με περισσότερους από 8.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Τι γίνεται όμως με τα εισιτήρια; Η ΚΑΕ έκανε από την πλευρά της έκανε μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια για τον τελικό, αλλά από τη στιγμή που η πλειοψηφία αυτών είχαν διατεθεί μεμονωμένα, δεν ήταν δυνατό να γίνει μαζική αγορά.

Ο καλύτερος τρόπος για να βρει εισιτήρια κάποιος οπαδός του Παναθηναϊκού είναι η απόκτησή τους από οπαδούς που οι ομάδες τους αποκλείστηκαν. Από το βράδυ της Παρασκευής, αλλά ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (25/5), φίλοι των Πράσινων που βρίσκονταν ή έφτασαν σήμερα στο Βερολίνο ξεχύθηκαν στους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας, ψάχνοντας για ένα «μαγικό χαρτάκι». Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες πλατφόρμες διαδικτυακά στις οποίες γίνονται σχετικές ανταλλαγές.

Όσο για αυτούς που θέλουν να έρθουν από την Αθήνα και ψάχνουν πτήσεις, υπάρχουν ήδη κάποιες προγραμματισμένες. Αρχικά υπήρχαν συζητήσεις για τη ναύλωση πτήσεων τσάρτερ, ωστόσο εν τέλει και οι ταξιδιωτικές εταιρείες δεν ήθελαν να οργανώσουν μαζικές μετακινήσεις στο Βερολίνο, για φιλάθλους που δεν θα είχαν εξασφαλισμένο εισιτήριο. Έτσι, αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να μπουν πτήσεις τσάρτερ από την Ελλάδα για την γερμανική πρωτεύουσα.