Πράσινη τρέλα στο Παρίσι από 1.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού - Στο παρκέ οι δύο κούπες (vids)!

Πράσινη τρέλα στο Παρίσι από 1.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού - Στο παρκέ οι δύο κούπες (vids)!

Ηλίας Λαλιώτης 21:21 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 15.10.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στο Παλέ ντε Μπερσί και μαζί του βρίσκονται και περίπου 1.000 φίλοι των πράσινων από διάφορα μέρη της Ευρώπης.

Πριν από 28 χρόνια το Παλέ ντε Μπερσί είχε γεμίσει από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Σήμερα, σε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, οι πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν στο γήπεδο που ξεκίνησαν όλα. Και μαζί τους βρέθηκαν και οι οπαδοί τους. Σε ένα παιχνίδι με... αντιεμπορικό αντίπαλο, όπως είναι η «νεοφώτιστη» Παρί, περίπου 1.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες της Accor Arena, όπως ονομάζεται πλέον.

Ο βασικός πυρήνας βρέθηκε στο πέταλο πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ υπήρχαν 100άδες ακόμα άτομα διασκορπισμένα σε διάφορα μέρη του γηπέδου.

120 εκ αυτών ταξίδεψαν από την Αθήνα, ενώ οι υπόλοιποι ήρθαν από τη Γαλλία και γειτονικές χώρες.

Ο Εργκίν Αταμάν, αλλά και οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ γνώρισαν την αποθέωση, με τον Γάλλο σέντερ να κερδίζει και το ζεστό χειροκρότημα των συμπατριωτών του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μάλιστα, πριν το τζάμπολ έγινε επίδειξη των δύο τροπαίων, της EuroLeague που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός και του Eurocup που κατέκτησε η Παρί. Ένας αγώνας... ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, με άλλα λόγια.