Χαμπ: «Ενθουσιασμένος που θα παίζω στην ΑΕΚ Betsson, είμαι έτοιμος να μάθω από τον Σάκοτα»

Πρέντις Χαμπ - Φωτ. IMAGO

Χαμπ: «Ενθουσιασμένος που θα παίζω στην ΑΕΚ Betsson, είμαι έτοιμος να μάθω από τον Σάκοτα»

Χρήστος Τσάλτας 16:42 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 29.07.2024

Ο Πρέντις Χαμπ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, στην AEK Betsson και δήλωσε έτοιμος να μάθει από τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού για την ΑΕΚ Betsson ήταν ο Πρέντις Χαμπ. Ο 25χρονος γκαρντ θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα τη νέα σεζόν, δίνοντας ποιότητα και «δίψα για νίκη» στο ρόστερ της ομάδας. Δύο από τα στοιχεία για τα οποία τον επέλεξε ο Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση του πλέι μέικερ.

Ο Χαμπ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και τόνισε πως είναι έτοιμος να μάθει από τον «Σάλε», ενώ υπογράμμισε πως θέλει να παίξει για μια ομάδα όπως η Ένωση γιατί του αρέσει να κερδίζει.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ Betsson ο 25χρονος γκαρντ τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα με τόσο σπουδαία ιστορία και τόσες επιτυχίες, διότι μου αρέσει να κερδίζω.

Επίσης, το να παίζεις για τον κόουτς Σάκοτα είναι τέλειο. Ο κόουτς ξέρει πολλά για το μπάσκετ, οπότε θέλω να γίνω “σφουγγάρι”, να τον ακούσω, για να με βοηθήσει και για το μέλλον μου».