Πρίντεζης: «Γεμάτος αν σε αγαπάνε, ευλογημένος αν αγαπάς - Για πάντα μαζί»

Γιώργος Πρίντεζης

i

InTime

Πρίντεζης: «Γεμάτος αν σε αγαπάνε, ευλογημένος αν αγαπάς - Για πάντα μαζί»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 10:43 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 10.09.2024

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε τη δική του ανάρτηση μετά το event της απόσυρσης της φανέλας του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού βίωσαν μία μοναδική βραδιά την Παρασκευή (06 Σεπτεμβρίου) στο ΣΕΦ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ένα χρόνο μετά την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη, αποφάσισε να το κάνει και για έναν άλλο άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τον σύλλογο. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο «Πρι» τιμήθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για την παρουσία του στην ομάδα και τα όσα έχει προσφέρει, με τις δύο στιγμές του που συζητήθηκαν πιο πολύ το βράδυ της Παρασκευής να ήταν το πεταχτάρι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου ο Ολυμπιακός πήρε τη Euroleague. Και η άλλη το τρίποντο κόντρα στην Μπαρτσελόνα το 2015 στο ΣΕΦ, όπου έδωσε την πρόκριση στο Final Four.

Επικός Παπανικολάου για Πρίντεζη και μπουζούκι: «Λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:08 - 08.09.2024

Επικός Παπανικολάου για Πρίντεζη και μπουζούκι: «Λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου»

Με ένα χιουμοριστικό μήνυμα, που δείχνει και τη σχέση των δύο ανδρών, ο Κώστας Παπανικολάου αποθέωσε με έναν ξεχωριστό τρόπο τον Γιώργο Πρίντεζη.

Φίλοι, προπονητές και συμπαίκτες από τα παλιά, βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο για να αποθεώσουν τον Γιώργο, ο οποίος προφανώς έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος σε όλη τη διάρκεια του event. Την ώρα που είδε τη φανέλα του να τοποθετείτε στον ουρανό του ΣΕΦ, ήταν μαζί με τη σύζυγο, την κόρη και τη μητέρα του, σε μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή.

Τέσσερις μέρες μετά το event στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», ο Πρίντεζης έκανε το δικό του ποστάρισμα στο Instagram για τα όσα έζησε. Ένα βίντεο με στιγμές από τη δική του βραδιά, τη βραδιά που έβαλε τη φανέλα με το νούμερο «15» για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ. Στην ανάρτησή του έγραψε: «Γεμάτος αν σε αγαπάνε. Ευλογημένος αν αγαπάς. Τυχερός όταν συμβαίνουν και τα δύο!!! Για πάντα μαζί».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρίντεζης έπαιξε και στα τελευταία πέντε λεπτά του φιλικού με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου ήταν και καθοριστικός. Όχι μόνο σκόραρε με την πρώτη του προσπάθεια από τα 6.75 μέτρα, αλλά με πολύ ωραία ενέργεια που θύμισε τον παλιό καλό Γιώργο, έβαλε το νικητήριο καλάθι του αγώνα, με τον κόσμο στο ΣΕΦ να τον αποθεώνει.