Δακρυσμένος ο Πρίντεζης: «Νιώθω ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όλων των εποχών»
i

© Intime

Δακρυσμένος ο Πρίντεζης: «Νιώθω ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όλων των εποχών»

Ευτυχία Οικονομίδου 22:34 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 06.09.2024

Ο Γιώργος Πρίντεζης δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν του δόθηκε ο λόγος στη βραδιά που διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό για να τον τιμήσει.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμάει τον Γιώργο Πρίντεζη με «Α Moment to Remember». Οι ερυθρόλευκοι αποσύρουν την φανέλα με τον αριθμό 15 προς τιμήν του κι εκείνος βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Όταν πήρε τον λόγο ο θρύλος του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και χαίρει καθολικής αποδοχής από όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Πρίντεζη:

«Καλησπέρα κι από μένα. Θυμάμαι σαν τώρα την πρώτη φορά που πάτησα στο παρκέ. Το δέος που ένιωθα για παίκτες που είχα αφίσα στο δωμάτιό μου. Καθόμουν σε μια γωνιά τότε και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω όσα ένιωθα. Σήμερα νιώθω πολλά συναισθήματα. Είμαι πολύ τυχερός για όσα όλα νιώθω, συναισθήματα πολλαπλάσια απ' ότι νιώθω σε έναν αγώνα. Είναι πράγματα που μαζί με την αγάπη του κόσμου είναι πάνω από τίτλους, η ανθρώπινη σχέση είναι πάνω απ' οτιδήποτε άλλο. Θυμάμαι ότι την επόμενη της προπόνησης πήγα στο σχολείο και πανηγύριζα που φόραγα τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Γαλουχήθηκα με τη γενιά του '90 ίσως γι' αυτό το λόγο ήταν τόσο σημαντικό για μένα και να μείνω εδώ τόσα χρόνια. Η πρώτη πρώτη επαφή ήταν αυτή. Συνεργάστηκα με πάρα πολλούς προπονητές. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με τον Κώστα και είστε τυχεροί που είναι αρχηγός. Ο Μπιλάρας είναι αδερφός μου και έξω από το γήπεδο. Κι εγώ τον απέφευγα και αυτό ήταν ένα από τα μυστικά επιτυχίας για τη συνεργασία μας. Με τον κόουτς Σφαιρόπουλο είχα έρθει πιο κοντά πιο πολύ από κάθε άλλο προπονητή. Αγαπάει την ομάδα, τον εκτιμάω απίστευτα. Με τον Μίλαν έχω περάσει τα πάντα Τον είχα ακόμα και πρόεδρο, αυτός κι αν είναι ψυχάρα».

«Μακάρι να ήταν εδώ και ο Ντούντα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Αν σε πίστευε μπορούσε να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου στο άπειρο. Μακάρι να ήταν μαζί μας τώρα. Οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν τι νιώθω γι αυτούς. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε, είναι το πιο σημαντικό. Ευχαριστώ τον οργανισμό του Ολυμπιακού που έγινε αυτό και το λέω με όλη μου την καρδιά. Θα ήθελα η σημερινή μέρα να είναι το έναυσμα για να εμπνεύσει το κάθε παιδί να μην τα παρατάει, να συνεχίσει να πιστεύει.

Η δική μου η γενιά και τα παιδιά με τον τρόπο τους. Πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις και να πιστεύεις. Εγώ είχα ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούσα και με πίστευαν. Τη φορά που ένιωθα πιο... αεράτος ήταν εκεί να με προσγειώσουν. Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά σε έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται εδώ, τον Γιώργο Δημητρόπουλο. Στην ηλικία μου το να έχει έναν παίκτης 15 ετών ατζέντη είναι παράδοξο. Για μένα ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου και πάντα από πολύ καλά παιχνίδια που έλεγε σε τι δεν ήμουν καλός και πάντα στα άσχημα παιχνίδια με ανέβαζε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Επίσης έχω την οικογένειά μου, την Στελλάρα, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί. Πάντα οι γονείς μου ήταν εκεί να λένε και τα καλά και τα κακά και να με κατευθύνουν με σωστό τρόπο με γνώμονα και την λογική και την αγάπη και τον σεβασμό. Με αυτή την αγάπη σας νιώθω ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όλων των εποχών. Η αγάπη σας είναι μοναδική για μένα».