Πρόβλημα με Χάρπερ στην Βαλένθια, μένει εκτός μέχρι νεοτέρας

Τζάρεντ Χάρπερ

i

@ValenciaBasket

Πρόβλημα με Χάρπερ στην Βαλένθια, μένει εκτός μέχρι νεοτέρας

Χρήστος Τσάλτας 13:17 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Η Βαλένθια θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Τζάρεντ Χάρπερ στα επόμενα παιχνίδια, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στον ώμο κια θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Άλεξ Μουμπρού.

Στη μεγάλη νίκη της Βαλένθια, απέναντι στη Μονακό, ο Άλεξ Μουμπρού είδε τον Τζάρεντ Χάρπερ να τραυματίζεται και να αποχωρεί με πρόβλημα. Ο πρώην άσος των Νιου Όρλινς Πέλικανς τραυματίστηκε στον ώμο και αυτό είχε σαν συνέπεια να μην αγωνισρεί ούτε στην αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στην Ομπραντόιρο, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ο Vino υποβλήθηκε σε μαγνητική, με τα νέα να μην είναι ευχάριστα για την ισπανική ομάδα, η οποία καλείται να πορευτεί χωρίς τον βραχύσωμο γκαρντ σε Liga Endesa και Euroleague, αντίστοιχα.

Ο Χάρπερ έχει υποστεί ζημιά στον ώμο, η οποία θα τον κρατήσει εκτός μάχης για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, χωρίς να έχει οριοθετηθεί συγκεκριμένο χρονο διάγραμμα για την επιστροφή τυο στα παρκέ. Κάτι που σημαίνει πως ο Μουμπρού χάνει τον βασικό του πλέι μέικερ σε ένα διάστημα στη σεζόν που η ομάδα του βρίσκει ρυθμό αγωνιστικά.

Ο Χάρπερ αποκτήθηκε από την ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2022 και μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του στην Ισπανία. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να μείνει εκτός, με τον τραυματισμό να τον πηγαίνει πίσω, προκειμένου να αναρρώσει και να επιστρέψει πιο δυνατός στις υποχρεώσεις της ομάδας του.