Προβληματισμός για Μπίλαν στο Περιστέρι
i

Μπίλαν / © Intime

Προβληματισμός για Μπίλαν στο Περιστέρι

Πάρης Τσελεπίδης • 15:06 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 20.08.2024

Η ήττα από την Ρίτας για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League για το Περιστέρι συνδυάστηκε στο Περιστέρι και με ένα ερωτηματικό όσον αφορά το μέλλον του Μίρο Μπίλαν.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το Περιστέρι τσέκαρε την αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Ντέβιν Ντέιβις φαίνεται πως από το βράδυ της Τετάρτης (30/11) μετά την ήττα από την Ρίτας για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League κινείται και για αθλητικό σέντερ για να αντικαταστήσει τον Μίρο Μπίλαν.

Η εμφάνιση του Κροάτη σέντερ απέναντι στους ψηλούς της πρωταθλήτριας Λιθουανίας προβλημάτισε τον Βασίλη Σπανούλη. Ο 33χρονος Μπίλαν μπορεί να έχει το κορμί του σέντερ, έχει ύψος 2.13μ., αλλά πρόκειται για ένα... αργό πεντάρι. Έναν... «δεινόσαυρο» που ναι μεν μπορεί να παίξει με πλάτη και να σκοράρει αξιοποιώντας το σώμα του αλλά υστερεί σε ταχύτητα.

Επί του παρόντος ο Μπίλαν παραμένει στο ρόστερ του Περιστερίου και για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Basket League κόντρα στον Ιωνικό. Όπως και να έχει πλέον οι δικές του εμφανίσεις μπορεί να σβήσουν τα όποια σύννεφα έχουνε δημιουργηθεί όσον αφορά το μέλλον του, «αγκάθι» ενδεχομένως για την αποδέσμευσή του να αποτελέσει και το υψηλό του συμβόλαιο, δεδομένου ότι είναι και ο μοναδικός κλασικός σέντερ που έχει ο Σπανούλης στη διάθεσή του.

Σύμμαχος για το τεχνικό του Περιστερίου το γεγονός ότι στη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί δεν υπάρχει ευρωπαϊκή υποχρέωση στο BCL. Επόμενη στις 14 του Δεκέμβρη στη Τενερίφη με την κάτοχο του θεσμού στο ένα από τα δύο εναπομείναντα και συνάμα εκτός έδρας. Ακολουθεί με την Ερτζέλια στο Ισραήλ μία εβδομάδα αργότερα (21/12).

Μοναδικός απών για τον Σπανούλη στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θα είναι ο Γιώργος Γκιουζέλης που μετράει αντίστροφα όσον αφορά την επιστροφή του.