Με το βλέμμα στην Euroleague η νεοφώτιστη Τράπανι

Βαλέριο Αντονίνι

i

Trapani Shark

Με το βλέμμα στην Euroleague η νεοφώτιστη Τράπανι

Νίκος Καλαμπάκας 16:27 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 20.08.2024

Η Τράπανι έπειτα από 32 χρόνια κάνει την εμφάνισή της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού μπάσκετ, όμως ο πρόεδρός της, Βαλέριο Αντονίνι, ονειρεύεται ήδη την Euroleague.

Η Τράπανι κέρδισε την περσινή σεζόν την άνοδό της στην 1η κατηγορία του ιταλικού Μπάσκετ και ο πρόεδρός της, Βαλέριο Αντονίνι έχει ήδη θέσει τον πήχη ψηλά.

Η νεοφώτιστη ομάδα, η οποία στις 22 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε φιλικό αγώνα, έχει βάλει πλώρη για την πρώτη τετράδα του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα η σκέψη της ταξιδεύει πιο μακριά και συγκεκριμένα στην Ευρωλίγκα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Αντονίνι ανέλυσε το πλάνο της διοίκησης. Σύμφωνα με τον ίδιο οι φιλοδοξίες είναι τεράστιες, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα είχε να αγωνιστεί 32 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, όμως πριν κάνει την επανεμφάνισή της εκεί, έχει ήδη ξεκινήσει το πλάνο της για συμμετοχή στην Euroleague.

«Χρειαζόμαστε επειγόντως δύο νέες εγκαταστάσεις. Σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν για την ποδοσφαιρική Serie A και για την Euroleague του μπάσκετ. Στόχοι που πρέπει να επιτύχουμε μέσα σε τρία χρόνια», είπε σε συνέντευξή του στην "sportwebsicilia".

O ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία της ομάδας του με τον Τίμπορ Πλάις, θέλοντας έτσι να αναδείξει το γεγονός ότι στον σύλλογο υπάρχουν βλέψεις.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να δουν και την ομάδα ποδοσφαίρου να αγωνίζεται για το πρωτάθλημα, «κάτι που δεν είναι τόσο απίθανο», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!