Προμηθέας: Πλησιάζει ο Κατσίβελης
i

©InTime

Προμηθέας: Πλησιάζει ο Κατσίβελης

Γιάννης Πάλλας 19:37 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 14.08.2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει στην περιφέρεια του Προμηθέα τον Δημήτρη Κατσίβελη

Από την παρουσίαση του από τον Προμηθέα ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε το στίγμα του, για τη νέα χρονιά μιλώντας για παίκτες που θα έχουν σωστή νοοτροπία.

Υπό αυτή την έννοια ο έμπειρος τεχνικός στο σχεδιασμό των Πατρινών θα προτιμήσει δοκιμασμένες λύσεις αθλητών, που θα βοηθήσουν να επιτευχθούν οι στόχοι τη νέα σεζόν.

Κι επειδή τα χρήματα θα είναι πιο λίγα σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Παπαθεοδώρου δεν θέλει να κάνει αστοχίες, γι’ αυτό θα επιλέξει παίκτες που ξέρει ότι μπορούν να του κάνουν τη δουλειά.

Σ’ αυτή τη λογική ο Δημήτρης Κατσίβελης, αποτελεί μια από τις ενδεδειγμένες περιφερειακές επιλογές για τον Προμηθέα, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Κατσίβελης σε 21 παιχνίδια της Basket League με τον Κολοσσό είχε 7.71 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα σε 26.44 λεπτά συμμετοχής.

Ο έμπειρος γκαρντ έχει συνεργαστεί με τον Παπαθεοδώρου τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον Κολοσσό και γι’ αυτό τον εμπιστεύεται απόλυτα ο έμπειρος τεχνικός.

Προστατευτικό δίχτυ μπροστά από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το Game 2 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:35 - 08.06.2023

Προστατευτικό δίχτυ μπροστά από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το Game 2 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχετια τον Ολυμπιακό, στο Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League, με την πράσινη ΚΑΕ να παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Από κει και πέρα, ο Βασίλης Μουράτος και ο Άντονι Κάουαν Τζούνιορ είναι οι μόνοι που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και υπό αυτή την έννοια θα είναι πολλά τα καινούργια πρόσωπα, καθώς ο Παπαθεοδώρου θα φτιάξει μια καινούργια ομάδα.