Ο Προμηθέας συμφώνησε και ανακοίνωσε τον Τζόρντον Βαρνάντο
i

Τζόρντον Βαρνάντο / © IMAGO

Ο Προμηθέας συμφώνησε και ανακοίνωσε τον Τζόρντον Βαρνάντο

Μιχάλης Καλογήρου 11:48 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 19.09.2024

Επίσημα παίκτης του Προμηθέα είναι ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ, Τζόρντον Βαρνάντο, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσαν οι Πατρινοί.

Σε μια ακόμη προσθήκη προχώρησε ο Προμηθέας Πάτρας, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου φόργουορντ Τζόρντον Βαρνάντο. Πρόκειται για τον Αμερικανό, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τρόι, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ιταλική Πιστόια, με την οποία μέτρησε 14.1 πόντους, 4.2 ριμπαόυντ και 1.8 ασίστ σε 27:30 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ουγγρική Κορμέντ και στην πολωνική Γκλίβιτσε.

Ο Βαρνάντο αγωνίζεται στην θέση «4» και έχει έφεση στο σκοράρισμα, αφού στις δύο τελευταίες χρονιές του στην Ιταλία πρωταγωνίστησε και μάλιστα πρόπερσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του καταγράφοντας στη στατιστική του 17 πόντους μέσο όρο.

Αυτή είναι η ένατη μεταγραφή για τους Πατρινούς μετά την απόκτηση των Κένι Ουίλιαμς, Ουές Ιγούντου, Τζος Άνταμς, Ντάριους Πέρι, Κέι Τζέι Ουίλιαμς, Μιχάλη Λούντζη, Τζαβίν Ντελόριε και του Μηνά Παπαγιάννη, ενώ μεσολάβησε και η παραμονή των Αντώνη Κόνιαρη και Λίνου Χρυσικόπουλου.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Jordon Varnado, ο οποίος έρχεται στην Πάτρα για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας για την ερχόμενη σεζόν. Kαλωσορίζουμε τον Jordon Varnado στην οικογένεια του Προμηθέα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».