Ανανέωσε με Παπαθεοδώρου ο Προμηθέας

Ηλίας Παπαθεοδώρου

Ανανέωσε με Παπαθεοδώρου ο Προμηθέας

Νίκος Καλαμπάκας 12:02 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 05.06.2024

Κοινά θα πορευτούν και τη νέα σεζόν ο Προμηθέας Πατρών και ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν το συμβόλαιό τους για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Προμηθέας Πατρών και ο προπονητής, Ηλίας Παπαθοεδώρου θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν, αφού η ομάδα της Αχαΐας ανανέωσε το συμβόλαιό τους.

Η επέκταση της συνεργασίας αφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Φέτος ο Προμηθέας τερμάτισε στην 4η θέση της regular season της Basket League. Μετά τα playoffs βρέθηκαν στην 5η θέση, αφού έχασαν από το Περιστέρι τη σειρά των playoffs.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

Μαζί μας και τη νέα χρονιά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου!

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Ηλία Παπαθεοδώρου, δίνοντας τα «κλειδιά» στον Έλληνα προπονητή και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε να συνεχίσει αυτό που με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε να χτίζει φέτος.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκίνησε τη θητεία του στον πάγκο του Προμηθέα το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε λίγους μήνες κατόρθωσε να βάλει τη δική του φιλοσοφία και ταυτότητα στο παιχνίδι της ομάδας. Σε μια χρονιά μεταβατική για τους «πορτοκαλί», ο πολύπειρος coach οδήγησε την ομάδα στους προημιτελικούς του Basketball Champions League και στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στη Basket League οι «Προμηθείς» κατετάγησαν 4οι στην κανονική περίοδο και 5οι μετά τα Play Off.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και του ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό επίπεδο.