Έκλεισε τον Τζόρντον Βαρνάντο ο Προμηθέας (vid)

Τζόρντον Βάρναντο - Φωτ. IMAGO

Έκλεισε τον Τζόρντον Βαρνάντο ο Προμηθέας (vid)

Sportal newsroom 22:43 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 09.09.2024

Ενίσχυση στη θέση 4 για τον Προμηθέα, με την ομάδα της Πάτρας να φτάνει σε deal με τον Τζόρντον Βαρνάντο ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την μεταγραφή του Κένι Ουίλιαμς ο στόχος του Προμηθέα ήταν να βρει έναν παίκτη στη θέση 4, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του με τον έβδομο ξένο που αναζητούσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας προπονητής και οι συνεργάτες του αναζήτησαν με ηρεμία το τελευταίο κομμάτι του παζλ και το βρήκαν στο πρόσωπο ενός παίκτη που αγωνίστηκε στην Ιταλία.

Ο Τζόρντον Βαρνάντο θα είναι ο νέος παίκτης της ομάδας από την Πάτρα. Τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές είχαν ανοίξει κύκλο επαφών και κατάφεραν να συμφωνήσουν σχεδόν αμέσως, με το deal να κλείνει για τη νέα σεζόν.

Ο Βαρνάντο αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα, για να μπει στις προπονήσεις των Πατρινών και να ενισχύσει την ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.. Πρόκειται για παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και αθλητικότητα, καθώς αναμένεται να πλαισιώσει τους Κέι Τζέι Ουίλιαμς και Λίνο Χρυσικόπουλο στη θέση 4.

Την περασμένη σεζόν ο Βαρνάντο αγωνίστηκε στην Πιστόια, με την οποία μέτρησε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, σουτάροντας με 49% εντός παιδιάς, 40% στα τρίποντα και 65% στις βολές, όντας ένας εκ των πιο σταθερών παικτών της ιταλικής ομάδας την περασμένη σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!