Κρατάει τον Κόνιαρη ο Προμηθέας

Αντώνης Κόνιαρης

Κρατάει τον Κόνιαρη ο Προμηθέας

Χρήστος Τσάλτας 23:38 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 04.06.2024

Ο Προμηθέας αρχίζει δειλά δειλά τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με την ομάδα της Πάτρας να έχει στο πλάνο της ερχόμενης σεζόν τον Αντώνη Κόνιαρη.

Έχοντας αφήσει πίσω το σοκ του αποκλεισμού από τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, ο Προμηθέας κοιτάζει την επόμενη μέρα, θέλοντας να παρουσιάσει μια εικόνα ακόμα καλύτερη, στην οποία θα... πατάει στη φιλοσοφία που έδειξε στη διάρκεια της σεζόν 2023-24.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχτισε το οικοδόμημα, βασισμένος σε παίκτες με κίνητρο, αλλά και εμπειρία στη λίγκα και παρουσίασε μια εικόνα πολύ θελκτική στην κόσμο. Ο Προμηθέας έπαιξε σύγχρονο μπάσκετ και σε πολλές περιπτώσεις παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας κόουτς έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα και θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν να καθοδηγεί τους Προμηθείς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα από τα κομμάτια που δίνουν έμφαση στην αχαϊκή πρωτεύουσα είναι ο ελληνικός κορμός.

Η ομάδα της Πάτρας βασίστηκε στους Λίνο Χρυσικόπουλο και Αντώνη Κόνιαρη, ως οι πιο έμπειροι Έλληνες του ρόστερ. Ο πρώτος αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Έλληνα γκαρντ, που έδειξε πως έχει την προσωπικότητα, αλλά και την ποιότητα να δώσει λύσεις σε τομείς που είχε ανάγκη η ομάδα του.

Ο Κόνιαρης υπό τις οδηγίες του Παπαθεοδώρου πραγματοποίησε εξαιρετική και μεστή σεζόν, αφήνοντας τις ατυχίες στην άκρη. Κάτι που αναμένεται να συνεχίσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα της Πάτρας.