Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Προμηθέα από τον αθλητικό δικαστή για τον φίλαθλο που κλώτσησε παίκτες του Άρη

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Προμηθέα από τον αθλητικό δικαστή για τον φίλαθλο που κλώτσησε παίκτες του Άρη

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:54 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 30.05.2024

Ο Προμηθέας τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τον αθλητικό δικαστή, λόγω του φιλάθλου που κλώτσησε τους παίκτες του Άρη.

Ο Προμηθέας θα ξεκινήσει την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 χωρίς τους φιλάθλους του στο πρώτο ματς, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον σύλλογο από τον αθλητικό δικαστή.

Ο λόγος ήταν ο οπαδός του Προμηθέα που κλώτσησε τους παίκτες του Άρη μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της σειράς, ο οποίος τελείωσε μετά το μυθικό τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου.

Παράλληλα, η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε πως έχει ήδη ανοίξει έρευνα για τον φίλαθλο του Προμηθέα που κλώτσησε τους παίκτες του Άρη στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά της Basket League.

Η ανακοίνωση της ποινής: 

96/30-5-2024

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ), η πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία (1) αγωνιστική για την δημιουργία επεισοδίων από φίλαθλο της ΚΑΕ (κλωτσιά σε παίκτης της αντίπαλης ομάδας), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) που διεξήχθη την 23-5-2024.