Αποκάλυψη Sportal: Ο Προμηθέας έκλεισε τον Ελάιζα Χιούζ!
i

© imago

Αποκάλυψη Sportal: Ο Προμηθέας έκλεισε τον Ελάιζα Χιούζ!

Γιάννης Πάλλας 20:57 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 07.07.2024

Ο Προμηθέας συμφώνησε με τον Ελάιζα Χιούζ που θα αγωνιστεί στην ομάδα της Πάτρας τη νέα χρονιά

Μόνο η ανακοίνωση απομένει σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του Προμηθέα με τον Ελάιζα Χιούζ (26χρ., 1.98)!

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ο εκλεκτός του Ηλία Παπαθεοδώρου για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας της Πάτρας στη θέση του Κάμερον Ρέινολντς.

Ο Ελάιζα Χιούζ είναι μια πολύ ποιοτική λύση για τον Προμηθέα που ισχυροποιεί την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και των υποχρεώσεων της στην Stoiximan Basket League, αλλά και στο Basketball Champions League.

Ο Έλληνας τεχνικός κινείται μεθοδικά και χωρίς να βιάζεται κάνοντας προσθήκες ουσιαστικές στο ρόστερ της ομάδας που θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Ο Ελάιζα Χιούζ στην G- League με τους Wisconsin Herd (θυγατρική των Μιλγουόκι Μπακς) είχε την περσινή σεζόν 10.7 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ με 32.3% στα τρίποντα.

Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 είχε με τους Wisconsin Herd 14.6 πόντους μέσο όρο, 4.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ.

Ο 26χρονος Αμερικανός τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με τους οποίους είχε 3.8 πόντους μέσο όρο, 1.9 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ, ενώ στο ξεκίνημα εκείνης της σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ όπου είχε 3.1 πόντους μέσο όρο, 1.1 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Προμηθέας μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Αντώνη Κόνιαρη και την απόκτηση του Ντάριους Πέρι που αποτελεί και την πρώτη νέα προσθήκη στην ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 ολοκληρώνει τα επόμενα 24ωρα και το deal με τον Ελάιζα Χιούζ που προσδίδει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμμή των Πατρινών.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μελετάει την αγορά και δεν βιάζεται για τις επόμενες κινήσεις του, όσον αφορά το ρόστερ του Προμηθέα για τη νέα σεζόν.

Θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του, καθώς είναι ένας προπονητής που στηρίζει τους παίκτες του και δεν αρέσκεται σε αλλαγές μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.